fbpx
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 13:44

Audio Technica ATH-L5000: Tα ακριβά της [Video]

Παρουσίασε τα πιο ακριβά της ακουστικά η Audio Technica, είναι τα ATH-L5000 και τα είδαμε στο Βερολίνο. Tα προηγούμενα είναι τα ATH-L3000 με ξύλινα καπάκια στα ακουστικά, τώρα στα ATH-L 5000 βάζει δέρμα. Που είναι ένα υλικό που αφήνει τον ήχο να αναπνεύσει και μάλιστα τον επηρεάζει θετικά. Χρησιμοποιούν δέρμα της Αγγλικής Connolly.

Οι οδηγοί έχουν διάμετρο 58 χιλιοστά και φέρουν επίχρυσο διάφραγμα DLC (Diamond Like Carbon) που βελτιώνει τα χαρακτηριστικά των υψηλών συχνοτήτων. Για τις χαμηλές υπάρχει η δομή DADS (Double Air Damping System).


Τα L5000 είναι σε όλα τα σημεία τους επιμελημένα, ακόμη και οι φλάντζες που συγκρατούν τους οδηγούς, που έχουν οπές και είναι λεπτές. Ο κατασκευαστής δηλώνει απόκριση από 5 Hz έως 50ΚHz, στάθμη εξόδου 100 dB / mW και αντοχή στα 1.000 mW, παρουσιάζοντας αντίσταση 45 Ω.

Υπάρχει ειδικό σύστημα με πτερύγια για την υποστήριξη στο κεφάλι μας, ώστε να είναι άνετα και με καλή αίσθηση. Το καλώδιο είναι αποσπώμενο και υιοθετεί το βύσμα A2DC, ενώ περιλαμβάνει και διπλό balanced καλώδιο 3,0 m (βύσμα XLRM) που αυξάνει τον διαχωρισμό μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού.

Το βάρος των ακουστικών είναι περίπου 480 γραμμάρια.

H τιμή τους θα είναι 5.000 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KLH: Ο θρύλος επιστρέφει Sennheiser Ambeo: Ηχομπάρα 5.1.4 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...