fbpx
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 16:37

Sennheiser Ambeo: Ηχομπάρα 5.1.4

Η Sennheiser μπαίνει δυναμικά στον χώρο, παρουσιάζοντας την πρώτη της ηχομπάρα με το όνομα Ambeo (όπως και το 3D μικρόφωνο της)  η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 19’. Μπορεί να είνα η πρώτη της αλλά η Sennheiser γνωρίζει από καλό ήχο και η Ambeo φαίνεται ότι θα αποτελέσει γερό χαρτί στην κατηγορία της.

Έχει συνολικά 13 μεγάφωνα που δημιουργούν μια 3D εικόνα 5.1.4, 6 γούφερ των 4 ιντσών, 5 τουίτερ (3 στην πρόσοψη και δύο πλάγια) και 2 μεγάφωνα που πυροβολούν στο ταβάνι. Έχει σασί από ανοδιομένο αλουμίνιο, ένα πάνελ με ρυθμίσεις από πάνω και μια οθόνη ενδείξεων OLED. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για καλιμπράρισμα του ήχου ανάλογα με τον χώρο που θα το βάλουμε, η απόκριση των χαμηλών φτάνει μέχρι τα 30Hz και σύμφωνα με την εταιρία δεν θα χρειαστούμε υπογούφερ.

Ενσωματωμένα θα βρούμε το Chromecast, Bluetooth,  υποστήριξη Dolby Atmos, MPEG-H και DTS:X, με την εφαρμογή «Sennheiser Smart Control App» να είναι συμβατή με την Ambeo.

Άλλες πληροφορίες όπως π.χ οι συνδέσεις, η ισχύς κ.α δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και ίσως η Senheiser να κρατάει τα καλύτερα για το τέλος.

H τιμή της στα 2.500 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Technica ATH-L5000: Tα ακριβά της [Video] RIP Siegfried Linkwitz »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...