fbpx
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 23:04

EISA Premium OLED TV 2018-2019: LG OLED65E8

Με την 65 ιντσών E8, η LG έχει φέρει στην αγορά μια ανώτερη και εξαιρετικά ευέλικτη UHD HDR τηλεόραση, όπου η εκπληκτική ποιότητα εικόνας της είναι μόνο ένα μέρος των δυνατοτήτων της.

Για παράδειγμα, η έξυπνη πλατφόρμα της με εφαρμογές και online περιεχόμενο μέσω του εξαιρετικού λειτουργικού συστήματος WebOS ενισχύεται τώρα περαιτέρω από την ThinQ Α.Ι. τεχνητή νοημοσύνη.

Το ενσωματωμένο σύστημα αποκωδικοποίησης/αναπαραγωγής Dolby Atmos φέρνει επιπλέον μια ξεχωριστή ηχητική εμπειρία, ενώ η σχεδίαση picture-on-glass κάνει αυτή την τηλεόραση να κυριαρχεί σε οποιοδήποτε σαλόνι.

Για την άριστη απόδοση της εικόνας, υπάρχει η νέα, φωτεινότερη οθόνη OLED καθώς και ο επεξεργαστής Alpha 9. Τα δύο αυτά στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν εικόνες πλούσιες σε κοντράστ και χρώματα.

Η τηλεόραση υποστηρίζει ακόμη Dolby Vision υλικό από δίσκους και streaming, ενώ το περιεχόμενο HDR10 φροντίζεται μέσω της πραγματικά εντυπωσιακής επεξεργασίας εικόνας της LG. Μια άξια για βραβείο τηλεόραση στην κατηγορία των premium OLED TV.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Home Theatre TV 2018-2019: Philips 65OLED903 EISA Premium LCD TV 2018-2019: Samsung 65Q9FN »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...