fbpx
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 23:01

EISA Home Theatre TV 2018-2019: Philips 65OLED903

Οι λάτρεις του home cinema απαιτούν μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, που να συνδυάζει εντυπωσιακή εικόνα με καθαρό ήχο, κάτι που η OLED ναυαρχίδα των 65 ιντσών της Philips μπορεί να προσφέρει.

Η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Philips με την Bowers & Wilkins που γνωρίζει από Hi-Fi, έχει ως αποτέλεσμα το ενσωματωμένο ηχοσύστημα της τηλεόρασης -που φέρει μεγάφωνα χαμηλομεσαίων και υψηλών σε απομονωμένους θαλάμους (καμπίνες)- να δημιουργεί ένα υπέροχο ηχητικό πεδίο πλούσιο σε λεπτομέρειες και βάθος.

Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας P5 της Philips, με την νέα δυνατότητα «Perfect Natural Reality», εξασφαλίζει εξαιρετικές HDR εικόνες ανάλυσης UHD (ακόμη και από πηγές SDR) με βαθύ επίπεδο μαύρου, ανάδειξη των αχνών λεπτομερειών, εξαιρετικό κοντράστ και μια ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Συνολικά, η 65OLED903 έχει κορυφαία απόδοση που ολοκληρώνεται με τον ατμοσφαιρικό Ambilight φωτισμό, αντλώντας ότι το καλύτερο από τα Ultra HD Blu-ray δισκάκια μας και τις streaming πηγές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Best Buy LCD TV 2018-2019: TCL 55DC760 EISA Premium OLED TV 2018-2019: LG OLED65E8 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...