fbpx
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 23:07

EISA Premium LCD TV 2018-2019: Samsung 65Q9FN

Το πρώτο στοιχείο που παρατηρεί κανείς στην κορυφαία QLED τηλεόραση της Samsung είναι ο πανέμορφος σχεδιασμός της και το εμπνευσμένο σύστημα διασυνδέσεων που παρέχει.

Αυτή η 65 ιντσών UHD οθόνη έχει απαλλαγεί από όλα τα καλώδια, εκτός από μία ενιαία, κομψή και διάφανη σύνδεση με το One Connect, ένα μαύρο κουτί που στεγάζει όλα τα ηλεκτρονικά και τις εισόδους της τηλεόρασης.

Μέσω της λειτουργίας Ambient Mode της Samsung, η τηλεόραση μπορεί να προβάλει έργα τέχνης, widgets ή τις δικές σας φωτογραφίες, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Χάρη στην τεχνολογία Smart Things η τηλεόραση, μπορεί επίσης, να αποτελέσει το κέντρο ενός έξυπνου σπιτιού.

Η ποιότητα της εικόνας γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς η χρήση της τεχνολογίας FALD (Full Array Local Dimming) και η επεξεργασία εικόνας από την Q-Engine της Samsung, έχει ως αποτέλεσμα τάχιστα εκπληκτικές επιδόσεις.

Οποιοδήποτε περιεχόμενο SDR αλλά HDR (με συστήματα HDR10, HDR10+ και HLG), παρουσιάζεται εντυπωσιακό, με διευρυμένη γκάμα χρωμάτων, υψηλή φωτεινότητα και βαθύ μαύρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Premium OLED TV 2018-2019: LG OLED65E8 EISA Best Buy OLED TV 2018-2019: Philips 55OLED803 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...