fbpx
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 17:45

Huawei Vision TV QLED και Smart TV

H τηλεόραση είναι ένα μεγάλο smartphone, αυτό δήλωσε η Huawei στην ανακοίνωση των τηλεοράσεών της, πριν λίγο στο Μόναχο. Η σειρά θα ονομάζεται Huawei Vision και θα είναι τεχνολογίας QLED.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει μοντέλο στις 65 ίντσες, αλλά στις συνέχεια θα υπάρξουν και 55 και 85 ίντσες. Πρόκειται για 4Κ τηλεοράσεις που θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS της εταιρίας. Eίναι κατάλληλες για την υποστήριξη smart home και συσκευών IoT μέσω του συστήματος HiLink της Huawei, από έξυπνες λάμπες μέχρι έξυπνους ανεμιστήρες.

O ήχος τους παράγεται από 8 μεγάφωνα, ένα subwoofer και ένα παθητικό ανακλαστήρα. Βέβαια δεν είναι Dolby ή άλλου… αμερικάνικου συστήματος.  Το σασί της τηλεόρασης είναι μεταλλικό, το πάνελ 120Hz και λόγος δεν έγινε για οπίσθιο φωτισμό.

Η τηλεόραση φέρει μικρόφωνα και κάμερα AI-Eye για βιντεοκλήσεις. Ορίστε που η Huawei φέρνει πίσω τις κάμερες στις τηλεοράσεις… όταν όλοι οι άλλοι τις έχουν αφαιρέσει. Το AI εδώ έχει να κάνει με συμπληρωματικές λειτουργίες της τηλεόρασης καθώς και με την διάδρασή της συσκευής στο σπίτι. Υπάρχει AI Video call, AI Kids κ.λ.π.

Η κάμερα της τηλεόρασης είναι τύπου pop-up, δηλαδή κρύβεται και εμφανίζεται.  Το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενο με USB C και λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ του κινητού μας για παράδειγμα και της τηλεόρασης, όταν θέλουμε να streamάρουμε υλικό από την μικρή προς την μεγάλη οθόνη. Η μπαταρία του κρατάει 3 μήνες και είναι Bluetooth v5.0.

Δεν ανακοινώθηκε αν οι τηλεοράσεις Huawei Vision κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα θα εμφανιστούν στην Κίνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huawei Mate 30 Pro: Smartphone ή Smart photo camera; Audeze LCD-i3 in-ear ακουστικά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...