fbpx
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 17:15

Ακουστικά από την Audiolab

Η είδηση επιβεβαιώνει την όλο και μεγαλύτερη αξία της αγοράς των ακουστικών, μιας και ένας ακόμη παραδοσιακός κατασκευαστής hi-fi παρουσιάζει εξειδικευμένο προϊόν προσωπικής ακρόασης.

Αυτή τη φορά είναι η διάσημη για τους ενισχυτές και τις πηγές της Audiolab, που παρουσίασε δύο μοντέλα in ear ακουστικών υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με την pro audio εταιρία ACS, η οποία διαθέτει το σχετικό οπλοστάσιο και την εμπειρία.

Το πιο προσιτό Μ-EAR 2D (£429.95) είναι δύο δρόμων και δύο οδηγών balanced drive ενώ το ακριβότερο Μ-EAR 4D (£699.95) είναι τριών δρόμων, με δύο οδηγούς για τις χαμηλές, έναν για τις μεσαίες και έναν για τα πρίμα. Τα Μ-EAR χρησιμοποποιούν την πατέντα IRIS της ACS για τον έλεγχο των συντονισμών και την τεχνική SSI για την εξομάλυνση της διασποράς, ενώ το μεγάλο μοντέλο χρησιμοποιεί τεχνική ανάκλασης για τον δρόμο των χαμηλών μέσω οπής στη σιλικόνη των οδηγών.

Τα in ear της Audiolab διαθέτουν αποσπώμενο καλώδιο 1,45 μ. με μικρόφωνο για τις κλήσεις και παρέχουν έξι ανταλλακτικά tips σε τρία διαφορετικά μεγέθη, κατασκευασμένα από memory foam.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...