fbpx
Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 15:56

SA-32 and SP-332: Tα προικισμένα υβριδικά της Vincent

Το δίδυμο των κορυφαίων υβριδικών ενισχυτών της Vincent από τη σειρά Power Line παρουσιάστηκε στο Μόναχο, με βασικά σημεία τις λυχνίες-μινιατούρες και στις δύο συσκευές και τα αναλογικά όργανα απεικόνισης της ισχύος στον τελικό.

Τα value oriented αυτά μηχανήματα χρησιμοποιούν τη λυχνία 6Η16, που είναι μικροσκοπική (miniature), παρουσιάζοντας πολύ χαμηλό θόρυβο, αντοχή στους μικροφωνισμούς και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Υπάρχουν 4 τέτοιες στο υβριδικό κύκλωμα του προενισχυτή SA-32 και δύο στην είσοδο του υβριδικού τελικού ενισχυτή SP-332, ενώ μια ακόμη λυχνία 6Η15 λειτουργεί στη σταθεροποίηση των τάσεων λειτουργίας του τελικού. Τα δύο Vincent προσφέρουν δυνατότητα διασύνδεσης με XLR, πληθώρα εισόδων και ισχύ 150W/8Ω από το γνωστό στάδιο ισχύος με mosfet των Γερμανών, που στηρίζεται από μ/σ 500VA και χωρητικότητα εξομάλυνσης 80.000μF.

Απουσιάζει ο τηλεχειρισμός και άλλες ευκολίες με σκοπό την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τα χρήματα, υπάρχει όμως τμήμα με ρυθμιστικά τονικότητας που απενεργοποιείται και ένα χρήσιμο πλήκτρο gain, που ρίχνει κατά 8dB το κέρδος της προενίσχυσης.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...