fbpx
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 12:45

ΤAD ενισχυτικά ultra high-end

Η γνωστή Technical Audio Devices Laboratories (ή TAD) ανακοίνωσε τους τελικούς ενισχυτές TADM700 και TAD-M700S. Ο Μ700 είναι μονομπλόκ και ο M700S στέρεο τελικός ενισχυτής.

Πρόκειται για πλήρως balanced με εντελώς συμμετρική σχεδίαση. Η ισχύς και των δύο είναι 700W στα 4Ω.

Ο M700 και ο M700S διαθέτουν BTL (bridged transformerless) διάταξη που σημαίνει πλήρως balanced σύνδεση μεταξύ δύο ανεξάρτητων αλλά συμμετρικών ενισχυτών από την είσοδο μέχρι το στάδιο εξόδου. Αυτή η διάταξη συνδυάζεται με συμμετρικά θετικά και αρνητικά ανεξάρτητα τροφοδοτικά.


Το σασί των ενισχυτών είναι από χυτό αλουμίνιο με καμπύλες για περιορισμό των δονήσεων, ενώ υπάρχουν και ειδικές ακίδες στήριξης. Στο τροφοδοτικό ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσεις μεγάλους πυκνωτές και δύο γιγάντιους μετασχηματιστές με συνολικά 2,9ΚVA.

Υπάρχουν τέσσερις custom πυκνωτές χωρητικότητας 33.000μF. Η έξοδος απαρτίζεται από ματσαρισμένα ζεύγη FET διαλεγμένα με το χέρι, υπάρχει νέο DC servo κύκλωμα για σταθερότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια όπως μας έχει συνηθίσει ο Ιάπωνας κατασκευαστής. Όσο για τις τιμές ο μονομπλόκ Μ700 κοστίζει 90.000 ευρώ το ζευγάρι και ο στερεοφωνικός τελικός 56.000 ευρώ.

Οι ενισχυτές αυτοί θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Denon δικτυακά ηχεία Samsung Galaxy M20 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...