fbpx
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 12:19

Audio Research new Reference

Η ανυπέρβλητη σειρά Reference της Audio Research επιστρέφει ανανεωμένη και δυνατή. Πρόκειται για τον προενισχυτή Reference 6SE και για τον μονομπλόκ τελικό ενισχυτή Reference 750 SEL. Όλα λαμπάτα και όλα σχεδιασμένα με νέα υλικά.


Ο μονομπλόκ ενισχυτής 750 SEL είναι η συνέχεια μια παραγωγής που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια με την εμφάνιση του μοντέλουReference 600. Αυτή τη φορά η Audio Research προσπάθησε να δημιουργήσει έναν τέλειο λαμπάτο ενισχυτή με αρκετή ισχύ για οποιοδήποτε ηχείο, όπως λέει ο ίδιος ο κατασκευαστής.

Και συνεχίζει: ο Reference 750 SEL κυκλοφορεί σε μια περιορισμένη έκδοση δέκα ζευγαριών. Σε αυτόν υπάρχουν 23 νέα καλώδια και 26 νέοι πυκνωτές. Ο ενισχυτής μπορεί να οδηγήσει ηχεία από 4 έως 16Ω παρέχοντας μέγιστη ισχύ 750W. Υπάρχουν τεράστιοι μετασχηματιστές προσαρμογής ισχύος στην έξοδο, που εξυπηρετούν 16 λάμπες KT150 σε κάθε κανάλι. Στο τροφοδοτικό την σταθεροποίηση την έχουν αναλάβει οι λυχνίες 6550WE και 6H30.

Η πόλωση των λυχνιών ελέγχεται από δύο λυχνίες KT150, η κάθε μια οδηγεί από μια ομάδα λυχνιών KT150. Ο ενισχυτής Reference 750 SEL θα είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος του έτους. Η τιμή καθενός ζεύγους από τα δέκα συνολικά που θα κατασκευαστούν είναι 75.000 δολάρια στην Αμερική. Το βάρος του κάθε μονομπλόκ είναι 77,2 κιλά.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι παραδίδει 750W στην έξοδο με παραμόρφωση μόλις 0,5%, ενώ στο 1W η παραμόρφωση είναι 0,04%. Σπάνιο για λυχνίες.

 

Ο παρτενέρ των μονομπλόκ Reference 750 SEL είναι ο καινούριος, επίσης λαμπάτος προενισχυτής Reference 6SE. Iστορικά το 1973 η Audio Research κατασκεύασε τον SP3, ενώ ο πρώτος Reference παρουσιάστηκε το 1995. Τώρα ο Reference 6SE, όπως λέει η Audio Research είναι το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας.


Ο προενισχυτής 6SE είναι πλήρως ζυγισμένος, έχει ένα στάδιο κέρδους, είναι τάξης Α με μηδενική ανάδραση. Υπάρχουν έξι λυχνίες 6H30 στο στάδιο κέρδους και ένα τρομερά μεγάλο τροφοδοτικό που φιλοξενεί επίσης λυχνίες, τις 6H30 και 6550 για σταθεροποίηση. Παρέχει τέσσερα ζεύγη ΧLR εισόδων και τέσσερα RCA, ενώ διπλές εξόδους σε XLR και RCA.


H αποθέωση της λάμπας! Λέτε να τους βρει κάποιος κάτω από το Χριστουγεννιάτικό δένδρο του; Μόλις 10 τυχεροί στο κόσμο θα υπάρξουν…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « hxosplus.gr το νέο μας website Γερμανικό πάνσερ από την T+A »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...