fbpx
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 19:37

Sony Xperia ZX2 Premium: Oθόνη UHD HDR, διπλή κάμερα και LDAC

Ένα δυνατό smartphone, την ναυαρχίδα της, παρουσίασε η Sony. Είναι το Xperia ZX2 με οθόνη LCD ανάλυσης 2160 x 3840 pixels, δηλαδή HDR, μεγέθους 5,8 ιντσών. Το κινητό έχει διπλή φωτογραφική μηχανή, πρώτη φορά για τη Sony, στο πίσω μέρος για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι φωτογραφικές αυτές μάλιστα, μια 19MB έγχρωμη με F1.8 και μια 12ΜΒ ασπρόμαυρη με F1.6, υποστηρίζονται από το δικό τους επεξεργαστή που ονομάζεται Aube.

To Sony Xperia ZX2 έχει ευαισθησία στη φωτογραφική μέχρι ΙSO 51200, ενώ στο βίντεο φθάνει τα ISA 12800, παράλληλα υπάρχει δυνατότητα λήψης αργής κίνησης 960 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ έχει και bokeh εφέ. Η selfie κάμερα είναι 13MP. Στον ήχο χρησιμοποιεί το Βluetooth LDAC, ονομάζεται και Bluetooth HWA και πάει να γίνει στάνταρτ στο χώρο του mobile audio, έχει δύο ηχεία (ένα δεξιά της οθόνης και ένα αριστερά), ενώ δεν έχει mini jack υποδοχή ακουστικών. Αντίθετα παρέχει έναν μετατροπέα από USB 3.0 σε θηλυκό mini jack. Ως player μουσικής παίζει Flac, DSD και άλλα hi-res αρχεία.

O επεξεργαστής του είναι ο τελευταίος Snapdragon 845 που υποστηρίζεται από RAM 6GB. Yπάρχει ενσωματωμένη μνήμη 64GB, ενώ δέχεται και κάρτα μνήμης. Η μπαταρία του είναι 3540mAhm και φορτίζει γρήγορα. Είναι αδιάβροχο κατά IP65, μπορεί να γίνει remote για PS4, είναι συμβατό με Google Cast, πραγματοποιεί στερεοφωνική εγγραφή ήχου αλλά και UHD εγγραφή βίντεο με HDR.

Συνολικά πρόκειται για ένα «γερό» κινητό με τελευταίες τεχνολογίες κυρίως σε ήχο και εικόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Research 160M: Διάφανα βατ iFi Audio xDSD Bluetooth and USB mobile DAC [Video] »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...