fbpx
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:53

iFi Audio xDSD Bluetooth and USB mobile DAC [Video]

Μόλις έφτασε από τα κεντρικά της Αγγλίας στην Ελλάδα για μια πρώτη επαφή. Είναι το iFi Audio xDSD που δεν μοιάζει με καμιά άλλη από τις συσκευές του Άγγλου κατασκευαστή. Έχει καμπύλες και είναι γυαλιστερή, όπως τα νέα smartphone.

Μάλιστα έχει και τέσσερα ελαστικά πατάκια για να τοποθετείται εύκολα στην πλάτη του κινητού μας. Σκοπός του να φτιάξει και να αναβαθμίσει στον ήχο του κινητού μας.

Συνδέεται με αυτό τόσο με Bluetooth aptX (και ΑΑC) όσο και με καλώδιο (OTG micoUSB ή USB type-C). Eίναι φορητό και έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2200mAh και βγάζει περίπου 500mW ανά κανάλι, ενώ παίζει hi-res αρχεία μουσικής μέχρι PCM768ΚHz και DSD512.

Η ισχύ του το κάνει ικανό να οδηγεί πάσης φύσης ακουστικά. Παράλληλα η συσκευή έχει και ψηφιακή είσοδο αν θέλουμε να την συνδέσουμε με το στερεοφωνικό μας. Έχει μια έξοδο ακουστικών τύπου TRRS mini jack balanced.


H μπαταρία του κρατά για 6 ώρες και η κατασκευή του είναι εξαιρετικά ελαφριά για να το έχουμε πάντα μαζί μας.

Τι άλλο έχει; Φυσικά είναι συμβατό κατά Master Quality Authenticated (MQA), τα τσιπάκια του είναι της Burr-Brown και φέρει και δύο φίλτρα για να διαλέξουμε «γεύση» μουσικής.

Μπορεί άνετα με τα 2V εξόδου να οδηγήσει ενεργά ηχεία αλλά και το ηχοσυστημά μας.


H τιμή του είναι κοντά στα 449 ευρώ και παίζει τόσο με Android όσο και με iPhone κινητά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...