fbpx
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 14:29

Huawei MateBook X Pro και MediaPad M5: Tώρα και laptop

Το Huawei MateBook X Pro είναι ένα εξαιρετικά λεπτό αλλά πανίσχυρο notebook 13,9 ιντσών, με μία νέας τεχνολογίας 3K οθόνη αφής FullView που καταλαμβάνει το 91% της επιφάνειας του.

Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5/i7, μπαταρία 57,4 Wh (τυπική χωρητικότητα) μεγάλης αυτονομίας και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX150 με 2 GB GDDR5 μνήμης –στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα ελαφρύτερα και συνάμα ισχυρότερα notebooks της αγοράς. Το MateBook X Pro έρχεται με σύστημα ήχου Dolby Atmos και ειδικά κατασκευασμένα ηχεία για κορυφαίο ποιοτικά ήχο, εκπληκτικής πιστότητας που θα γεμίσει τον χώρο γύρω από τον χρήστη, μεταφέροντάς τον αυτοστιγμεί στο κέντρο της δράσης.

Το Huawei MediaPad M5 Series


Με εργονομικό σχεδιασμό, λεία επιφάνεια και 2K ΗD, ClariVu 5.0 οθόνη με 2.5D γυαλί, το πανίσχυρο tablet στις 8,4 ή τις 10,8 ίντσες διαθέτει τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία της Harman Kardon, τα οποία πλαισιώνει η τεχνολογία Histen, προσφέροντας έτσι επιβλητικό 3D ήχο υψηλής ποιότητας για μία άνευ προηγουμένου ακουστική εμπειρία. Το MediaPad M5 Pro των 10,8 ιντσών, συνοδεύεται από ένα εξαιρετικής ακρίβεια M-Pen με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το κράτημα σημειώσεων, τη δημιουργία σχεδίων και τη ζωγραφική.

Το 3GPP 5G CPE (Customer Premise Equipment) είναι το πρώτο στο είδος του που υποστηρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο τηλεπικοινωνιών 3GPP. Σε εκδόσεις κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέρει ταχύτητες downlink έως και 2 Gbps, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα 4G και 5G. Στηρίζεται στο chipset Balong 5G01 που έχει αναπτύξει η Huawei – το πρώτο στον κόσμο που υποστηρίζει το πρότυπο 3GPP για εμπορική χρήση - συμβατό με όλες τις ζώνες 5G, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο φάσμα millimeter wave (MMW) και κάτω από τα 6 GHz.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fiio Q5: Μεγάλο φορητό DAC Quad ERA-1 headphones τα πρώτα της »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...