fbpx
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 15:42

Master Art of Sound (MAS): Ακουστικά με ήχο!

Μια νέα εταιρία ακουστικών εμφανίστηκε στην διεθνή σκακιέρα, ονομάζεται MAS (Master Art of Sound) και έχει καταγωγή από την Κίνα.

Τα ακουστικά ΜAS ξεχωρίζουν από το ήχο τους, αφού ο κατασκευαστής δημιουργεί όλα τα εξαρτήματά τους μόνο του. Υπάρχει το κορυφαίο τους ζευγάρι in-ear monitor με την ονομασία Tokyo Pro, το μοντέλο Tokyo Wireless επίσης in-ear, το ζεύγος on-ear με την ονομασία New York και άλλα αξεσουάρ σχετικά με τα ακουστικά.


Στο Tokyo Pro βρίσκουμε σε κάθε ακουστικό ένα ηλεκτροδυναμικό οδηγό με διάμετρο 10mm και τέσσερις balanced-armature οδηγούς. Η αντίσταση είναι 25Ω και η απόκριση συχνοτήτων από 8Ηz έως 70.000Hz. Πρόκειται για ένα ακουστικό πέντε δρόμων που καλύπτουν όλο το ακουστικό φάσμα.


Το μοντέλο New York είναι on-ear και έχει οδηγούς 40 χλστ. από τιτάνιο, η στέκα είναι μεταλλική με δερμάτινα άκρα και επίστρωση που δεν αφήνει αποτυπώματα. Η αντίστασή τους είναι 16Ω.

Η εταιρία κυκλοφορεί ακόμη και ένα σύστημα Bluetooth, το DUO MMCX Bluetooth Cable, που μετατρέπει τα ακουστικά σε ασύρματα.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...