fbpx
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 14:30

Pioneer VSX-933: Νέος AV στα 549 ευρώ

Ανακοινώθηκε ο επόμενος ενισχυτής AV της Pioneer, o VSX-933 που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα δίκτυα αλλά και τα νέα συστήματα home cinema.

Ο VSX-933 προσφέρεται αποκωδικοποιητές Dolby Atmos και DTS:Χ, σε διάταξη ηχείων 5.2.2 καναλιών. Εσωτερικά υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής DSP των 32bit από τη Cirrus Logic που υπολογίζει την βέλτιστη κατανομή των σημάτων στα κανάλια. Έτσι ο ενισχυτής δεν ξεχνάει τα 5.1 ή 7.1, ενώ υποστηρίζει σωστά το Dolby Surround Upmixing και το dts Neural:X Upmixing.


Ο ενισχυτής είναι έξι καναλιών στα 135W το καθένα, έχει εξελιγμένο σύστημα ψύξης και τεχνολογία «Direct Energy» για πιο καθαρό ήχο.


Όπως είπαμε η λέξη κλειδί στον νέο Pioneer είναι το streaming μουσικής, μέσω apps για Android ή iOS, υπηρεσίες συνεχούς ροής από το Διαδίκτυο ή από τοπικούς server. Ο ενισχυτής παίζει αρχεία DSD, Τidal, Deezer και Spotify αλλά και TuneIn. Υποστηρίζει WiFi διπλής ζώνης, έχει Bluetooth, Chromecast και Google Assistance. Aκόμη γίνεται multiroom, συνεργάζεται με smart ηχεία όπως το VC-GX30 της Onkyo VC-GX30 για να ελέγχεται στο σύστημα σας με φωνή. Τι άλλο έχει;

Έχει ακόμη DTS Play-Fi και FlareConnect για multiroom.

 


Για την εικόνα ο VSX-933 έχει έξι θύρες HDMI σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.2, υποστηρίζει Dolby Vision, HLG (Hybrid Log Gamma) και HDR10. Στο ήχο παίζει αναλύσεις έως 24bit / 192kHz και DSD (2.8 και 5,6MHz). Εσωτερικά φέρει το DAC της AKM.


Για την ισοστάθμιση υπάρχει η τελευταία έκδοση MCACC που κάνει το setup των ηχείων αυτόματα, ακόμη και για το Dolby Atmos μετρά τις αντανακλάσεις οροφής των ηχείων οροφής.


Κυκλοφορεί προς την Άνοιξη στα 549 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...