fbpx
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 18:08

Marantz SR8012: Ο ισχυρότερος της ever

H Marantz παρουσίασε την ναυαρχίδα της, τον ενισχυτή AV με κωδικό SR8012.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο μηχάνημα που μεταξύ άλλων έχει Dolby Atmos, DTS: X και Auro 3D, multiroom heos, ικανότητα βίντεο 4Κ / Ultra HD, HDR και Dolby Vision. Ο SR8012 είναι 11 ανεξάρτητων καναλιών που οδηγούνται από έναν θηριώδη τοροιδή. Η τιμή του ενισχυτή αγγίζει τα 2.999 ευρώ και αυτό τα λέει όλα.


Τα 11.2 κανάλια του έχουν ισχύ 205W ανά κανάλι, υποστηρίζει διαμορφώσεις μέχρι 7.1.4 στο Dolby Atmοs, έχει HDAM στην προενίσχυση, DAC επιπέδου 192ΚΗz/32bit, έξοδο προενισχυτή 11.1 και έλεγχο RS232 όπως και μέσω IP. Το Wi-Fi του είναι διπλής μπάντας, έχει ακόμη Bluetooth, AirPlay και πλήθος υπηρεσιών και ροών on-line μουσικής. Από DSD παίζει μέχρι 5.6ΜΗz, ενώ στην εικόνα έχει HDR, BT.2020, Dolby Vision και Hybrid Log Gamma. Φέρει 8 HMDI, η μία στην πρόσοψη και έχει ζώνες με δύο HDMI εξόδους.

Έχει δυνατότητα μετατροπής των συμβατικών πηγών βίντεο SD / HD σε 4Κ με πλήρη ρυθμό καρέ αλλά και σύστημα ISF για καλιμπράρισμα. Κατά τα άλλα υπάρχει phono stage ΜΜ, σύστημα ισοστάθμισης Audyssey MultEQ XT32 και είναι συμβατός με την εφαρμογή Audyssey MultEQ Editor. Θα μπορεί με ενημέρωση firmware να «ακούει» φωνητικές εντολές μέσω του Alexa της Αmazon.


Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...