fbpx
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 10:00

Marantz PM7000N: Δικτυακός ολοκληρωμένος

Eνισχυμένος με δικτυακές δυνατότητες ο νέος PM7000N της Marantz είναι εδώ και θέλει να ενταχθεί σε στερεοφωνικό σύστημα. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής PM7000N είναι ο πρώτος της Marantz με Current Feedback και το multiroom σύστημα HEOS.

Έχει ισχύ 2x60W στα 8Ω ή 2x80W στα 4Ω, φέρει HDAM SA3 αντί για τελεστικούς ενισχυτές, τμήμα phono stage ΜΜ με FET και DAC επιπέδου 192kHz/24bit ή DSD5.6. Παίζει μουσική από τη θύρα USB-A και από το δίκτυο μέχρι  DSD 5.6MHz. Εκτός από αυτά είναι συμβατός με AirPlay2 και Bluetooth, καθώς και με τους φωνητικούς βοηθούς Apple Siri, Google Assistant και Amazon Alexa..

Μέσω της εφαρμογής HEOS μπορεί να δεχθεί όλες τις γνωστές υπηρεσίες stream μουσικής, ακόμη και Amazon Music (HD).

Το DAC του «πατά» σε τσιπάκια της AKM (το AK4490), στο τροφοδοτικό εδρεύει τοροειδής μετασχηματιστής και το Wi-Fi του είναι διπλής ζώνης δηλαδή 2.4GHz και 5GHz. Στο πίσω μέρος του PM7000N έχουμε πέντε αναλογικές εισόδους, μια αναλογική έξοδο, μια οπτική είσοδο, δύο ομοαξονικές και θύρα USB-A για στικάκια. Οι ακροδέκτες για τα ηχεία είναι τύπου Marantz SPKT-1+, ενώ ξεχωρίζει και η έξοδος sub-out με ρυθμιζόμενο low pass φίλτρο.

Η oθόνη για τις ενδείξεις είναι μονόχρωμη OLED, υπάρχει ενισχυτής ακουστικών και γενικά είναι ένας εντελώς Marantz ολοκληρωμένος.

H τιμή του προβλέπεται κοντά στα 1.200 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...