fbpx
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 21:48

NAD T 778 Nέος 9-κάναλος AV

Τον κορυφαίο της ενισχυτή AV τον Τ 778 παρουσίασε η NAD, με διατάξεις ισχύος Hybrid Digital που υποστηρίζουν συνολικά 9 κανάλια. Η ισχύς είναι 9x100W με όλα τα κανάλια οδηγούμενα ταυτόχρονα.

Τα 9 κανάλια είναι έτσι ρυθμισμένα ώστε να υποστηρίζουν surround ηχεία ή δεύτερη ζώνη ήχου. Ο ενισχυτής στην πρόσοψη φέρει οθόνη αφής που παρουσιάζει μενού και ενδείξεις. Η αρχιτεκτονική του Τα 778 είναι αρθρωτή,  Modular Design Construction (MDC) την λέει η NAD για μελλοντικές αναβαθμίσεις, υπάρχουν δύο slot ελεύθερα για κάρτες.

H συσκευή υποστηρίζει διατάξεις καναλιών 7.1.4 σε Dolby Atmos και DTS Master Audio με το σύστημα ισοστάθμισης Dirac Live. Στο βίντεο υπάρχει 4K UHD pass-through, ενώ δικτυακά έχει το hi-res multiroom σύστημα BluOS.

Ακόμη υπάρχει in και out Bluetooth aptX HD, το DAC είναι το Sabre της ESS με MQA αποκωδικοποίηση απ’ όλες τις ψηφιακές εισόδους. Φέρει 5 εισόδους HDMI συν μια στην πρόσοψη και 2 εξόδους HDMI, phono stage για πικάπ και υποδομή home automation για έλεγχο από απόσταση.

Για την Αμερική η τιμή του είναι 2.999 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...