fbpx
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:46

Pioneer Rayz Plus lightning ακουστικά

Τα ακουστικά με θύρα lightning της Pioneer, τα πολύ καλοφτιαγμένα και φροντισμένα Rayz Plus έρχονται για να φέρουν σε αυτήν την κατηγορία ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. 

Ενσωματώνουν στο βύσμα τους ένα pass through για να συνδέσουμε τον φορτιστή μας, οπότε μπορούμε την ώρα που ακούμε μουσική από το iPad ή το iPhone μας να φορτίζουμε ταυτόχρονα τη συσκευή. Αυτό μέχρι στιγμής δεν ήταν εφικτό με κανένα από τα ακουστικά που προορίζονται για το iPhone 7, οπότε και χρειαζόμασταν έξτρα dongles και ακριβούς αντάπτορες εάν θέλαμε να συνδυάζουμε ακρόαση μουσικής με φόρτιση. 

Επιπλέον τα ακουστικά που κοστίζουν μόλις 149,50 δολάρια έχουν και noise cancelling, ενώ μόλις τα αφαιρέσουμε από τα αυτιά μας σταματά αυτομάτως η αναπαραγωγή μουσικής. Η ακύρωση θορύβου προσαρμόζεται στις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας αλλά και στο αυτί μας, οπότε για το λόγο αυτό τα ακουστικά ενσωματώνουν έξι μικρόφωνα. 

Υπάρχουν και τα πιο φτηνά Rayz που κάνουν 99,5 δολάρια, ωστόσο ενσωματώνουν και αυτά το adaptive noise cancelling των ακριβότερων μοντέλων. Επιπλέον υπάρχει λειτουργία HearThru που απενεργοποιεί την ακύρωση θορύβου, όταν δεν είναι επιθυμητή. 

Τα ακουστικά υποστηρίζονται και από εφαρμογή iOS που διαθέτει και ισοστάθμιση για να μπορέσει να προσαρμόσει ο χρήστης τον ήχο των ακουστικών στις ανάγκες και τα γούστα του. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cirrus Logic audiophile DAC για φορητές συσκευές Panasonic EZ952 OLED 4K »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...