fbpx
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 11:31

Cirrus Logic audiophile DAC για φορητές συσκευές

Η Cirrus Logic παρουσιάζει ένα νέο DAC που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.

Το CS43130 που ενσωματώνει και ενισχυτή ακουστικών, σχεδιάστηκε για να δώσει νέα πνοή στις φορητές μας συσκευές, φέρνοντας μια σειρά από καινοτομίες στα DAC που προορίζονται για φορητές συσκευές. 

Το CS43310 καταναλώνει καταρχήν το 1/4 της ισχύος των συμβατικών DAC (μόλις 23mW) οπότε επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση μπαταρίας. Επίσης ενσωματώνει λειτουργία NOS (Non-Oversampling) που επιτυγχάνει audiophile απόδοση, ενώ το κάθε κανάλι υλοποιείται από 512 αυτόνομα DAC σε ειδική αναλογική/ψηφιακή συνδεσμολογία, για να επιτύχει όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένη απόκριση συχνότητας, ανάλυση και δυναμική περιοχή. 

Για το λόγο αυτό το νέο DAC από αντλεί από το τεχνολογικό υπόβαθρο και της Cirrus Logic αλλά και της Wolfson ονομάζεται MasterHiFi και αναμένεται να φέρει επανάστασην στην ποιότητα ήχου που μπορούμε να έχουμε από μια φορητή συσκευή. 

Ως προς τις αναλύσεις που υποστηρίζει είναι συμβατό με PCM έως και 32bit/384kHz αλλά και με DSD, έως DSD128. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το CS43130 να ενσωματώνεται στις φορητές συσκευές της επόμενη γενιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Esoteric K1 Grandioso SACD Player Pioneer Rayz Plus lightning ακουστικά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...