fbpx
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 12:13

Audionet Stern προενισχυτής νέας τεχνολογίας

Ο προενισχυτής, ο νέος Stern της Audionet θα κάνει πρεμιέρα στο Las Vegas στην έκθεση CES 2017 σε demo μαζί με την YG Acoustics.

Αυτή τη φορά η Audionet ξεπερνά τον εαυτό της παρουσιάζοντας έναν προενισχυτή που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί η Hi-End κοινότητα. Σχεδιασμένος από τον θρυλικό Hartmut Esslinger που έχει κατά καιρούς σχεδιάσει προιόντα για τη Sony και την Apple, ο Stern είναι το απόλυτο ενισχυτικό εργαλείο.

Τα κυκλώματα του είναι μαγνητικά και χωρητικά  βελτιστοποιημένα, ενώ οι πλακέτες πλέουν σε ειδική ανάρτηση, με τη βοήθεια μπρούτζινων πάνελ που στηρίζονται σε έναν αλουμινένιο σκελετό. Η σχεδίαση είναι dual mono και μάλιστα στην τροφοδοσία υπάρχουν τέσσερις θωρακισμένοι μετασχηματιστές, ένας ανά κανάλι και ανά φάση για την βελτιστοποίηση της παροχής ρεύματος στα υποσυστήματα του προενισχυτή. 

Όλα τα επιμέρους στάδια είναι γαλβανικά απομονωμένα με τη χρήση opto couplers, ενώ το ρυθμιστικό στάθμης στηρίζεται σε δύο σφαιρικά έδρανα, με οπτικό και μαγνητικό έλεγχο, και υλοποιείται από ηλεκτρονικούς διακόπτες που ελέγχουν μια διακριτή κλίμακα αντιστάσεων. Το κυρίως τροφοδοτικό έχει χωρητικότητα 22.000μF ενώ η συνολική χωρητικότητα ανέρχεται στα 176.000μF. 

O χρήστης μπορεί να ελέγξει τον προενισχυτή από την ενσωματωμένη οθόνη ενδείξεων και τα μενού της συσκευής, ενώ τα βύσματα είναι επιροδιωμένα από την Furutech, ακόμα και η ασφάλεια είναι από ρόδιο. Στην πορεία του σήματος δεν υπάρχουν πυκνωτές ή πηνία, ενώ τα στάδια κέρδους υλοποιούνται με διακριτούς τελεστικούς κατασκευής της Audionet που χρησιμοποιούν πυκνωτές από mica.

To θηρίο ζυγίζει 50 κιλά, οπότε αναμένουμε την επίσημη πρεμιέρα στην CES 2017 για να μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες όπως τιμή και διαθεσιμότητα. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...