fbpx
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 09:55

Samsung Smart TV που ξέρει τα γούστα μας

Σε λίγες ημέρες στη CES 2017 η Samsung θα παρουσιάσει τις πρώτες smart TV που θα είναι ακόμα πιο έξυπνες! Τί σημαίνει αυτό; Απλά η εταιρεία θα παρουσιάσει τρεις νέες υπηρεσίες, ήτοι Sports, Music και TV Plus που θα παρέχουν στο χρήστη το δικό του πλήρως προσωπικό περιεχόμενο, κάνοντας τις επιλογές τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη από το Smart Hub της συσκευής. 

Έτσι η υπηρεσία Sports θα πληροφορεί το χρήστη πότε παίζει η αγαπημένη του ομάδα, σε ποιό κανάλι και ποιό είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, όλα μαζεμένα σε μια σελίδα πλοήγησης του Smart Hub. Αντίστοιχα η υπηρεαία Music θα επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίσουν τραγούδια που ακούνε σε μια ζωντανή εκπομπή, ενώ θα προτείνει και νέα τραγούδια σύμφωνα με τις ήδη καταγεγραμμένες προτιμήσεις των χρηστών. 

Το περιεχόμενο του Music θα αντλείται από τα Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon και Bugs, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Αγγλία και Αμερική. Τέλος η υπηρεσία TV Plus θα συγκεντρώνει όλες τις τηλεοπτικές υπηρεσίες που ο χρήστης έχει συνδρομή, σε μια σελίδα η οποία θα διαθέτει πολύ εύκολη περιήγηση μέσω του Smart Electronic Program Guide. 

Για την υπηρεσία TV Plus η Samsung θα συνεργαστεί με την Fandango και την Rakuten για περιεχόμενο T-VOD στην Αγγλία και στην Αμερική, και με την Funke αντίστοιχα για περιεχόμενο στην Γερμανία. Τί λέτε έφτασε η εποχή που οι τηλεοράσεις μας γνωρίζουν πλέον τι θέλουμε να δούμε και να ακούσουμε και μας το σερβίρουν έτοιμο;

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...