fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 12:48

Bluewave Get, ο πρώτος Hi-Res ασύρμαστος ενισχυτής ακουστικών

Ο Bluewave Get είναι ο πρώτος Hi-Res ασύρματος φορητός ενισχυτής ακουστικών.

Βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του funding στο Indiegogo, έχει όμως μαζέψει τα 48.000 δολάρια από τα 50.000 δολάρια που είναι ο αρχικός του στόχος, οπότε θεωρούμε ότι σύντομα θα λανσαριστεί στην αγορά.

Παρότι είναι μικροσκοπικός ο Get είναι εξαιρετικής ποιότητας με 24bit DAC και υψηλής ποιότητας ενισχυτικά στάδια, ενώ ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth AptX αλλά και το νέο πρωτόκολλο AptX HD που υποστηρίζει μετάδοση σήματος υψηλής ευκρίνειας 24bit.

Get.jpg

Η ισχύς του είναι 125mW στα 32Ω, μπορεί να οδηγήσει ακουστικά ακόμα και 600Ω, ενώ είναι κυριολεκτικά λιλιπούτειος καθώς ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια. Η μπαταρία του Get έχει 2000mAh, κρατάει για 6 ώρες, ενώ φτάνει σε πλήρη φόρτιση σε μόλις 2 ώρες. 

Ο ενισχυτής έχει χειριστήρια για τον έλεγχο του media player του κινητού μας, όπως και LED τριών χρωμάτων που δείχνει εάν είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή μας, εάν φορτίζει, εάν δέχεται σήμα AptX HD ή εάν φορτίζει. Η τιμή του είναι 118 δολάρια ενώ τα πρώτα κομμάτια θα αποσταλλούν στου χρήστες περί τον Απρίλιο του 2017.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...