fbpx
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 20:38

Lake People G111 ενισχυτής ακουστικών

Η Lake People, ένας κατασκευαστής έξυπνων audio συσκευών, από την Γερμανία παρουσίασε το νέο της μοντέλο G111.

Ένας ποιοτικός ενισχυτής ακουστικών που σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορεί να οδηγήσει υψηλής αντίστασης αλλά και μαγνητοστατικά ακουστικά.

Δεν έχει ψηφιακές βαθμίδες, δέχεται το ηχητικό σήμα σε XLR και RCA επίχρυσες εισόδους, ενώ στην πρόσοψη υπάρχουν δύο υποδοχές κανονικού jack. Ο G111 μπορεί να οδηγήσει δύο ζεύγη ακουστικών ταυτόχρονα. Υπάρχουν καινοτομικά κυκλώματα τύπου Pre-Gain για να δέχεται η συσκευή κάθε είδους και αντίστασης ακουστικό. Ο G111  μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή σε επαγγελματικούς χώρους, είναι μικρού μεγέθους και έχει υλικά υψηλής ποιότητας.  

Ο κατασκευαστής αναφέρει απόκριση συχνότητας είναι εντελώς γραμμική, από 5Hz έως 60ΚHz (απόκλιση: 0,5 dB) και δυναμική περιοχή 129 dB. Επίσης, ο Lake People G111 παράγει εσωτερικά μια εξαιρετικά υψηλή τάση λειτουργίας της τάξης των 60V για να μπορεί εύκολα να τροφοδοτήσει ακόμα και ακουστικά υψηλής εμπέδησης.

Ταυτόχρονα, τα διακριτά στάδια εξόδου και υψηλή ισχύ εξόδου τον καθιστούν ικανό να δεχθεί χαμηλής σύνθετης αντίστασης ή και planar ακουστικά. Το κύριο στοιχείο ελέγχου είναι ένα ποτενσιόμετρο Alps RK 27, το οποίο ρυθμίζει την ένταση με μια ευχάριστη αίσθηση.

Η πρόσοψη είναι από αλουμίνιο, υπάρχει διακόπτης on/off και  είναι τώρα διαθέσιμος σε ασημί και μαύρο χρώμα στα 499 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...