fbpx
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 22:27

Burson Conductor 3 Ref: Εξελιγμένος ενισχυτής ακουστικών

Τρία χρόνια σχεδίαζε η Burson από την Αυστραλία τον Conductor 3 Ref, ένα DAC, ενισχυτή ακουστικών και προενισχυτή. Ο Conductor 3 Ref είναι μια εξελιγμένη audio συσκευή με μπόλικες δυνατότητες.

Είναι Bluetooth aptX (της Qualcomm), φέρει δύο Sabre τσιπάκια DAC (τα ΕSS9038), λειτουργεί ως USB DAC με XMOS interface (με drivers της Thesycon)  και δέχεται αναβαθμίσεις στο αναλογικό στάδιο των τελεστικών ενισχυτών.

Υπάρχει οθόνη στην πρόσοψη με ενδείξεις εικονιδίων, το σασί του -που είναι από αλουμίνιο- έχει μόνο 4 βίδες και εξαιρετικής αισθητικής. Το σασί λειτουργεί και ως ψύκτρα, αφού ο Conductor 3 Reference είναι Tάξης A ισχύος 7,5W στα 16Ω ή 1,16W στα 150Ω ακουστικά.

Εσωτερικά η συσκευή είναι πανέμορφη, όχι μόνο λόγο σχεδιασμού αλλά και λόγο των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιεί. Υπάρχουν Elna ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές με κέλυφος αλουμινίου και αντιστάσεις Dale τύπου melf που είναι καλύτερες από τις φιλμ.

Η συσκευή έχει μια έξοδο pre-amp σε RCA, μια έξοδο γραμμής DAC και δύο υποδοχές ακουστικών 6,3 mm για κανονικό jack. Από εισόδους ο Contactor 3 Reference  έχει δύο εισόδους γραμμής, μια οπτική, μια μικροφώνου και μια USB. To τροφοδοτικό είναι εξωτερικό.

H τιμή του Conductor 3 Ref είναι, για περιορισμένο χρόνο, 1.344 δολάρια. Μετά θα γίνει 1.844 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...