fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 13:18

Xfinitum: υβριδικό laptop που αλλάζει τα πάντα

Είναι κοινά αποδεκτό ότι χρησιμοποιύμε το smartphone περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Πάντα όμως έρχεται εκείνη η στιγμή που το μικρό μέγεθος δεν επαρκεί και εκεί γίνεται αναγκαστική η χρήση laptop. Αυτό όμως σημαίνει ότι περνάμε σε μια διαφορετική συσκευή, με άλλο λειτουργικό, δυνατότητες και στην ουσία περνάμε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

Το Xfinitum είναι η συσκευή εκείνη που εκτός από ένα laptop το ίδιο, έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ασύρματα με το smartphone και έτσι να έχουμε ότι θα είχαμε σε εκείνο με τη διαφορά ότι υπάρχει φυσικό πληκτρολόγιο και οθόνη 15 ή 17 ιντσών (αναλόγως μοντέλου) ανάλυσης 1080p.

To smartphone συνδέεται είτε ενσύρματα μέσω USB είτε ασύρματα και το Xfinitum μετατρέπεται σε mirror συσκευή με πλήρη λειτουργικότητα. Έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε να παίζουμε τα παιχνίδια μας αλλά σε μεγαλύτερη οθόνη και θα μπορέσουμε να γράψουμε πιο γρήγορα και να κάνουμε edit σε κείμενα για παράδειγμα.

XFINITUM-01.jpg

Όμως το Infinitum δεν κάνει μόνο αυτό. Προσθέτει λειτουργικότητα και στις κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox και το PlayStation αφού σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε την είσοδο HDMI που έχει, και μάλιστα χωρίς να χάσουμε κάτι από τον εντυπωσιακό gaming ήχο. Το Xfinitum είναι εξοπλισμένο με 4 ηχεία των 5W και subwoofer ισχύος 12W, δηλαδή πολύ καλύτερο ήχο από τα συνηθισμένα laptop.

Η τιμή του ξεκινάει από τα 289 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...