fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 14:17

Marantz SR7011 AV Receiver

Δημιουργήθηκε για ταινίες και μουσική

Ο SR7011 βασίζεται σε δεκαετίες εμπειρίας ήχου και εικόνας της Marantz - η εταιρεία ήταν ένας από τους πρώτους παρόχους των αποκωδικοποιητών surround για οικιακή χρήση - και φυσικά η θρυλική γενεαλογία των προϊόντων HiFi καθεξής. Εκτός από το να αποκωδικοποιήσει τα τελευταία υψηλής ανάλυσης φορμά ήχου surround, επεξεργάζεται σήματα αναλογικά και ψηφιακά και είναι επιπλέον συμβατός με 4K Ultra High Definition πηγές βίντεο δέκτες και οθόνες.

Έχει Dolby Atmos, DTS: Χ και Neural: Χ ενώ το Auro-3D μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω αναβάθμισης. Έχει εννέα κανάλια υψηλής ποιότητας 200W και εξόδους pre-out για διαμορφώσεις 11.2 καναλιών με μέγιστο αριθμό ηχείων που μπορεί να οδηγήσει μόνος του, το 5.1.4. Τα στάδια του ενισχυτή είναι αντίστοιχα άλλων high-end και hi-fi συσκευών της Marantz όπως είναι τα HDAM (Hyper-Dynamic Amplifier Modules) και τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά μαζί παράγουν ένα πολύ καθαρό ήχο - τόσο σε ταινίες δράσης, όσο και σε μουσική.

Το Audyssey MultEQ XT32 επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή ισοστάθμιση. Διαθέτει επίσης πλήρη σειρά από προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου, όπως LFC, Sub HT EQ, Dynamic Volume και Dynamic EQ.

mz_sr7011_n_sg_re_001_lo.jpg

Οι οκτώ είσοδοι HDMI παρέχουν επαρκή ευελιξία για πολύπλοκα συστήματα home theater. Είναι όλες συμβατές με τις τελευταίες HDMI και HDCP 2.2 προδιαγραφές. Ο SR7011 υποστηρίζει 4K Ultra HD βίντεο στα 60 Hz, 4: 4: 4 PureColor subsampling, High Dynamic Range (HDR), και χρωματικό πρότυπο BT.2020. Είναι επομένως κατάλληλο για 4K Ultra HD players Blu-ray, αποκωδικοποιητές και άλλες σύγχρονες 4K Ultra HD πηγές. Επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει συμβατικό περιεχόμενο βίντεο σε 4K Ultra HD επωφελούμενος τις δυνατότητες των σύγχρονων οθονών 4K. Λόγω των δύο εξόδων HDMI, μπορεί να έχει παράλληλη έξοδο προς την τηλεόραση και ένα προβολέα ταυτόχρονα. Επιπλέον, η έξοδος HDMI για "Ζώνη 2" μπορεί να αναπαράγει ήχο και βίντεο σε ένα δεύτερο χώρο.

Στη μουσική αναπαραγωγή ο SR7011 καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις της οικιακής ψυχαγωγίας. Το Streaming μουσικής είναι δυνατό μέσω WiFi και Ethernet, με αναλύσεις έως 192 kHz / 24 bit και DSD 5.6 MHz. Το Dual-band WiFi εξασφαλίζει σταθερότητα ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έτσι, είναι ιδιαίτερα φιλικός προς τους υπολογιστές και τους δικτυακούς δίσκους ενώ μπορεί να παίξει σε συνεχή ροή μουσική από υπηρεσίες όπως το Spotify, το Deezer, το Tidal ακόμα και από το internet radio. Διαθέτει Bluetooth και AirPlay όντας ιδανικός για να παίζει μουσική από smartphone και tablet.

O SR7011είναι επίσης ο πρώτος ενισχυτής AV από τη Marantz που είναι εξοπλισμένος με το multiroom σύστημα Heos και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός συστήματος μουσικής πολλαπλών χώρων μαζί με τα ασύρματα ηχεία Heos.

Η τιμή του θα είναι 1.799€

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Google Pixel and Pixel XL Smartphones Marantz AV7703 AV Pre-amplifier »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...