fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 12:53

Google Pixel and Pixel XL Smartphones

H Google εισέρχεται και στο κόσμο των ηλεκτρονικών με μια σειρά συσκευών.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν τα δύο κινητά Pixel και Pixel XL. Χρησιμοποιούν επεξεργαστή Qualcomm, τον Snapdragon 821 όπως και άλλα εξαρτήματα και τεχνολογίες της Qualcomm που έχουν να κάνουμε με τον ήχο, το Wi-Fi και Bluetooth αλλά και την επεξεργασία των φωτογραφιών.


Το Pixel έχει φωτογραφική 12,3 MPixel, φωτεινότητα φακού f/2.0 που ξεπερνάει το iPhone7 παρόλο που το τελευταίο χρησιμοποιεί διπλό φακό. Η φωτογραφική υποστηρίζεται από την νέα εφαρμογή Google Photos αλλά και σταθεροποιητή κατά την λήψη βίντεο που δειγματίζει τις εικόνες 200 φορές το δευτερόλεπτο.

Η Google προσφέρει απεριόριστο χώρο στο Drive της για να υποθηκεύονται οι φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση ώστε να μην μας καταλαμβάνουν χώρο στο κινητό. H εμπρόσθια κάμερα για selfies είναι 8MPixel. Οι συσκευές μπορούν να λαμβάνουν 4Κ στα 30 καρέ.


Το Pixel θα έχει τιμή 649 δολάρια και θα το δούμε σε δύο εκδόσεις, μια με 32GB και μια με 128GB. Η οθόνη του είναι OLED πέντε ιντσών Full HD με Gorilla Glass 4, ενώ το μεγαλύτερο Pixel XL θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD. Για να φέρει στα Pixel κινητά τους χρήστης των iPhone η Google ανέπτυξε ένα σύστημα γρήγορης μεταφοράς των περιεχομένων από το iPhone στο Pixel.


Η φόρτιση γίνεται με USB-C, υπάρχει τζακ ακουστικών, υπάρχει εφαρμογή όπως η FaceTime της Apple για συνομιλίες, αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος και μεταλλικό σασί με γυάλινα στοιχεία.

Tα Pixel και Pixel XL θα κυκλοφορήσουν προς το παρόν στις H.Π.Α., Καναδά, Γερμανία και Αγγλία.

pixel-2.jpg

pixel-3.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Chromecast Ultra 4K TV dongle Marantz SR7011 AV Receiver »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...