fbpx
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:23

Final E500: Για gaming και binaural ακροάσεις

Ένα νέο ζεύγος ακουστικών παρουσίασε η Final από την Iαπωνία. Πρόκειται για τα in-ear Ε500 που αναπτύχθηκε μετά από μεγάλη έρευνα. Η αποστολή των έμπειρων μηχανικών της Final ήταν να σχεδιάσουν ένα ζεύγος ακουστικών με βάση την ακουστική μηχανική, την ψυχοακουστική και τη χωρική ακουστική.

Τα ακουστικά που προέκυψαν είναι κατάλληλα για VR εφαρμογές, για gaming και προσδίδουν έμφαση στην αίσθηση της κατευθυντικότητας του ήχου χρησιμοποιώντας binaural τεχνολογία. Τα ακουστικά έχουν μια κατασκευαστική κλίση στο άκρο του ώστε να εισέρχονται με ακρίβεια στον ακουστικό πόρο του αυτιού μας.

Τα Ε500 χρησιμοποιούν οδηγούς υψηλής ακρίβειας διαμέτρου 6,4 χλστ. Εμπρός από τους οδηγούς υπάρχει ειδική προστασία, το διάφραγμα είναι ένα πολύ λεπτό φιλμ που είναι συνδεδεμένο στο πηνίο και μάλιστα με κόλα.

Όλα αυτά είναι προσεκτικά φτιαγμένα στα E500 ώστε τα ακουστικά να αντέχουν στο χρόνο. Στην συσκευασία υπάρχουν 5 διαφορετικά ear-tips για να διαλέξετε, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα με αυλάκωση στο τμήμα που εισέρχεται το ακουστικό. Αυτά είναι άνετα και κάνουν καλή ηχητική απομόνωση.

Είναι ακουστικά 16Ω με ευαισθησία 98dB και έρχονται με χονδρό καλώδιο από καθαρό χαλκό τερματισμένο σε επίχρυσο mini jack.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...