fbpx
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 00:59

Denon PMA-600NE και DCD-600NE: Επίσημο

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Denon Ευρώπης το σετ ολοκληρωμένου ενισχυτή PMA-600NE και CD player DCD-600NE που πρώτοι είχαμε γράψει εδώ.

Πρόκειται για μια εισαγωγική σειρά hi-fi, με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή να κοστίζει  399€ και το player 279€. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο σε μαύρο και ασημί φινίρισμα.

Ο Denon PMA-600NE ενσωματώνει τεχνολογία στα τελικά στάδια Advanced High Current (AHC) , η οποία παρέχει 70W στα 4Ω ανά κανάλι. Φέρει παρόμοια εξαρτήματα με τα πιο ακριβά μοντέλα 800 και 1600, έχει Bluetooth και DAC μετατροπείς 24bit/192ΚHz.

Ο κύριος μετασχηματιστής έχει ανεξάρτητα τυλίγματα για τα κυκλώματα ήχου και τα κυκλώματα. Σε αναλογική λειτουργία, οι ψηφιακές είσοδοι και το Bluetooth είναι απενεργοποιημένες, καθιστώντας το PMA-600NE έτσι έναν καθαρό αναλογικό ενισχυτή.

Ο PMA-600NE διαθέτει Bluetooth, ομοαξονική είσοδο, δύο οπτικές και τέσσερις αναλογικές εισόδους, αλλά και μια είσοδο για πικάπ με κεφαλή MM. Επίσης έχει pre-out για subwoofer.

Το CD player DCD-600NE αναπαράγει CD, CD-R/RW με αρχεία MP3 και WMA και επεξεργάζεται το σήμα με το σύστημα Denon AL32. Παρέχει λειτουργία Pure Direct Mode που σβήνει την οθόνη, ενώ η σχεδίασή του έχει μικρές διαδρομές σήματος.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...