fbpx
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 00:41

Bose Portable Home Speaker: Bluetooth και Wi-Fi φορητό ηχείο

Όλα δείχνουν ότι τα φορητά Bluetooth ηχεία αποκτούν πια και Wi-Fi. Η Sonos ανακοίνωσε το Move που είναι τέτοιο, το ίδιο κάνει τώρα και η Bose. To νέο Bose Portable Home Speaker μοιάζει σε σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο Revolve: δηλαδή έχει μορφή κυλίνδρου, είναι Bluetooth και είναι φορητό, δηλαδή με μπαταρίες.

Έχει ήχο 360 μοιρών, δέχεται φωνητικές εντολές και είναι έτοιμο να παίξει μουσική μέσω AirPlay 2 και Spotify Connect.

Είναι δηλαδή και Wi-Fi. To ηχείο Portable Home Speaker της Bose είναι εύκολο να το μεταφέρεις μέσα και έξω από το σπίτι, ζυγίζει μόνο ένα κιλό, ενώ θα εμφανιστεί σε μαύρο και ασημί φινίρισμα. Την Βόρεια Αμερική θα κυκλοφορήσει τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ αργότερα θα το δούμε και στη χώρα μας. Η τιμή του είναι 349 δολάρια.


Το ηχείο Portable Home Speaker εμπεριέχει μπαταρία που κρατάει 12 ώρες και ακούει το Google Assistant και την Alexa της Amazon. Mε άλλα λόγια διαθέτει και μικρόφωνα. Στο επάνω μέρος του υπάρχουν πλήκτρα με τις βασικές λειτουργίες, όπως και πλήκτρο που θέτει τα μικρόφωνα off.


Mε την εφαρμογή Bose Music έχει τον έλεγχο του ηχείου από το κινητό μας, ενώ μπορεί να «μπει» σε multiroom δίκτυο συσκευών της Bose. Το ηχείο Portable Home Speaker έχει ύψος 19 εκατοστά και πλάτος 10 εκατοστά, η καμπίνα του είναι από αλουμίνιο, υπάρχουν τρεις παθητικές ακτινοβολητές για ενίσχυση των χαμηλών και ένα μεγάφωνο πλήρους φάσματος. Εννοείται ότι δεν είναι στέρεο, αλλά μονοφωνικό, αλλά ο ήχος του έχει κάλυψη 360 μοιρών.


Επιπλέον το νέο Portable Home Speaker έχει πιστοποίηση IPX4 για σταγόνες νερού, βροχή και σκόνη. Έρχεται με ένα χερούλι για εύκολη μεταφορά και η φόρτισή του γίνεται μέσω θύρας USB-C.


Tώρα η Bose με το φορητό Portable Home Speaker διευρύνει την σειρά των Bluetooth/Wi-Fi ηχείων της μετά τα Home Speaker 500 και 300 και τις δύο ηχομπάρες Soundbar 700 και 500.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...