fbpx
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 12:25

Luxman ντεμπούτο νέου τσιπ DAC

Το μεγάλο της χαρτί σε CD/SACD player ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η Luxman. Είναι το D-10x που έρχεται για να αντικαταστήσει το D-08u που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια.

Το νέο player έχει νέο οδηγό δίσκου που σχηματίζεται από πολλά μεταλλικά στοιχεία έχοντας πλαίσιο από αλουμίνιο πάχους 8mm και σύνδεση με πλάκα από ατσάλι πάχους 5mm. Όλα αυτά έχουν καλύτερη λειτουργία στην περιστροφή του δίσκου και περιορισμένους κραδασμούς.

Το τσιπ DAC που χρησιμοποιεί το νέο D-10x είναι το επίσης ολοκαίνουριο DAC με την ονομασία MUS-IC BD34301EKV της ROHM, που θα κάνει για πρώτη φορά στον κόσμο το ντεμπούτο του με την Luxman και θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

 

Υπάρχουν δύο ένα σε κάθε κανάλι. Aυτό έχει λόγο σήματος προς θόρυβο 130dB, ενώ υποστηρίζει PCM 768kHz και DSD native μέχρι 22.4MHz. Έτσι το player από την θύρα USB υποστηρίζει έως και PCM 768ΚHz/32bit και DSD 22.4MHz/1bit. Από την είσοδο S / PDIF υποστηρίζει μέχρι και PCM 192ΚHz/24bit. Σημαντικό επίσης είναι να πούμε ότι έχει και αποκωδικοποίηση για αναπαραγωγή MQA από δίσκους CD.


Eπιπλέον το νέο player έχει νέα μονάδα ρολογιού, εξαιρετικά χαμηλού θορύβου υψηλής ακρίβειας, για χαμηλό jitter που μειώνει τον θόρυβο κοντά στη συχνότητα ταλάντωσης. Ακόμη το player έχει και φίλτρο για να επιλέξουμε μια δυνατότητα που την προσφέρει το νέο τσιπ.

Το αναλογικό στάδιο εξόδου είναι εντελώς balanced, χωρίς ανεξάρτητου φίλτρου εξόδου, κάνοντας χρήση μετασχηματιστών για υψηλή ποιότητα ήχου. Η Luxman μέχρι το στάδιο τροφοδοσίας της συσκευής φρόντισε χρησιμοποιώντας έναν μεγάλο μετασχηματιστή με πυκνωτές μεγάλης χωρητικότητας.


Στο πίσω μέρος έχουμε ποιοτικά βύσματα RCA και XLR. Το συνολικό βάρος της συσκευής είναι 22,4 κιλά.

Μετά από αυτά μας ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη για την έκθεση hxos eikona show 2020 που θα γίνει 25-26 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos. Περισσότερα εδώ: www.highend.show

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γερμανικό πάνσερ από την T+A H επιστροφή της Rotel Michi »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...