fbpx
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 00:21

Canvas Audiostand ηχείο-βάση για την LG OLED τηλεόρασή σας

Mια έξυπνη ιδέα υλοποίηση η Canvas Audio από τη Δανία.  Παρατήρησε ότι όλες οι OLED τηλεοράσεις είναι λεπτές σε πάχος με αποτέλεσμα να μην έχουν και τόσο καλό ήχο. Έτσι δημιούργησε ένα ηχείο βάση, πέρα από το «αρχέτυπο» της ηχομπάρας, για τις OLED τηλεοράσεις της LG που είναι και οι πιο δημοφιλείς στην αγορά.  

Η βάση έχει στερεοφωνικό ήχο από κανονικά μεγάφωνα, είναι δικτυακή και έχει χρωματιστό μαγνητικό κάλυμμα που την σκεπάζει για λόγους αισθητικής. Το ηχείο-βάσης της Canvas Audio είναι πολύ μεγαλύτερο όγκο από κάθε ηχομπάρα, αφού είναι 60 λίτρα.

Αυτό φέρει δύο μεγάφωνα γούφερ των 6 ιντσών και δύο τουίτερ που οδηγούνται από ενισχυτή 50W το κάθε μεγάφωνο. Συνολικά 200W. To Canvas Audio επίσης έχει Bluetooth, AirPlay 2, Chromecast και έχει ψηφιακή είσοδο Toslink αλλά και HDMI (ARC). Ακόμη μπορεί να ισοσταθμιστεί με το χώρο χρησιμοποιώντας ειδική app για iOS συσκευές, αφού υπάρχει DSP στο εσωτερικό του.

Το βάρος του ηχείου, βάσης για LG OLED τηλεόραση, είναι 18 κιλά.

 Η τιμή του για LG OLED 55 ιντσών είναι 999 ευρώ και για 65 ιντσών 1.099 ευρώ. Το Canvas Audiostand έχει συμβατότητα με τις OLED σειρές B και C της LG από το 2016 έως το 2019.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...