fbpx
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 23:26

MartinLogan Motion i Series Νέα σειρά ηχείων

Νέα σειρά ηχείων παρουσίασε η MartinLogan που αποτελείται από επτά μοντέλα και προγραμματίζει να τα φέρει στην αγορά τον Οκτώβριο. Μάλιστα την εποχή εκείνη στην Ελλάδα η MartinLogan θα έχει νέο αντιπρόσωπο.

Η νέα σειρά Motion i Series περιλαμβάνει τρία ηχεία δαπέδου, δύο βάσης και δύο κεντρικά. Δεν πρόκειται για ηλεκτροστατικά ηχεία, αλλά για ηχεία τύπου καμπίνας με τουίτερ ταινίας. Τα Motion I Series απευθύνονται σε κάθε ανάγκη hi-fi ή home cinema και φέρουν τουίτερ Folded Motion και Motion XT, χειροποίητα κροσόβερ και καμπίνες ιδιαίτερης αισθητικής και δομής.

Τα μεγάφωνα μιντρέιντζ είναι φέρουν κώνο αλουμινίου όπως και τα γούφερ. Τα κροσόβερ είναι τα γνωστά Vojtko της εταιρίας με πηνία αέρος, φιλμ πυκνωτές πολυπροπυλενίου σε σειρά και χαμηλού DF ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές παράλληλα.  

Οι ακροδέκτες είναι και αυτοί custom πέντε τρόπων σύσφιξης των καλωδίων. Τα τουίτερ Folded Motion έχουν χαμηλής μάζας και μεγάλης επιφάνειας διάφραγμα που «συμπυκνώνει» τον αέρα και έχουν λιγότερη διαδρομή από ένα τυπικό τουίτερ θόλου μιας ίντσας.

 

Τα νέα Motion i Series της MartinLogan αποτελούνται από τα εξής μοντέλα:

 

Δαπέδου Motion 60XTi  στα $1.599,99 το καθένα
Δαπέδου Motion 40i  στα $1.099,99 το καθένα
Δαπέδου Motion 20i  στα $849,99 το καθένα
Βάσης Motion 35XTi  στα $649,99 το καθένα

Βάσης Motion 15i στα $399,99 το καθένα
Κεντρικό Motion 50XTi στα $999,99
Κεντρικό Motion 30i  στα $749,99

 

Τα μοντέλα Motion 60XTi, 50XTi και 35XTi φέρουν τουίτερ Folded Motion XT με 40% μεγαλύτερη επιφάνεια και 80x30 βαθμούς ελέγχου, κάτι που αυξάνει το εύρος χωρίς να θυσιάζονται οι λεπτομέρειες, ενώ αυξάνει και την ταχύτητα απόκρισης του τουίτερ.

Όλα τα ηχεία δαπέδου είναι σχεδιάσεις 2,5 δρόμων που έχουν τα γούφερ τοποθετημένα χαμηλά στην καμπίνα και κοντά στο δάπεδο για να περιορίζουν τις ανακλάσεις από αυτό.

Η νέα σειρά Motion I Series θα κυκλοφορήσει σε τρία φινιρίσματα, σε γυαλιστερό μαύρο με μαύρες γρίλιες, σε ματ λευκό με ασημί γρίλιες και σε κόκκινη καρυδιά με μαύρες γρίλιες.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...