fbpx
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 12:51

Panasonic HD610N και HD305B: Noise Cancelling και LDAC

Δύο νέα μοντέλα ακουστικών παρουσίασε η Panasonic, που απευθύνονται σ’ όσους αναζητούν ποιότητα και δυνατότητες. Πρόκειται για το HD610N που προσφέρει ήχο υψηλής κλάσης και αποτελεσματική μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος σε πολλαπλά επίπεδα και για το HD305B κατάλληλο για gamers και ακρόαση τηλεόρασης ή home cinema.

Και τα δύο μοντέλα έχουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών και υποστηρίζουν Bluetooth Qualcomm aptX HD και LDAC για υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή ήχου ακόμη και χωρίς καλώδια.

Το HD610N εκτός από Google Assistant και ενεργό σύστημα noise cancelling, είναι και hi-res για ποιοτικό ήχο. Τα ακουστικά αυτά παρέχουν τρία επίπεδα ενεργής ακύρωσης θορύβου, έχοντας δυνατότητα να διαλέξουμε υψηλή απομόνωση ή «παράθυρο» επαφής με το περιβάλλον. Μάλιστα αν θέλουμε να ακούσουμε κάτι από το περίγυρο μας με ένα άγγιγμα η μουσική σιωπά και ενισχύονται οι ήχοι του περιβάλλοντος.

Η επιλογή του αντίστοιχου επιπέδου καταστολής θορύβου μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού απευθείας στα ακουστικά ή μέσω της νέας εφαρμογής Panasonic Audio Connect. Με την εφαρμογή, τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν απευθείας με smartphone, να τα ρυθμίσουμε και να ελέγξουμε την κατάσταση της μπαταρίας.


Τα ακουστικά HD305B είναι τύπου over ear και απευθύνονται σε ακροάσεις κινηματογραφικών ταινιών ή σειρών, αλλά και σε gamers. Προσφέρουν δύο λειτουργίες ισοστάθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού. Τη λειτουργία "Clear Voice Mode" για home cinema χωρίς και ενοχλητικές καθυστερήσεις του ήχου σε σχέση με την εικόνα στο Bluetooth χάρη στον cdec aptX Low Codec.

Kαι τη λειτουργία Bass Enhancer για όταν τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα σε ένα σύστημα hi-fi μέσω του εξαιρετικά μακρού καλωδίου των 2 μέτρων, τότε ο ήχος μπορεί να αναπαραχθούν σε υψηλή ανάλυση χωρίς απώλειες.


Τα HD610N και HD305B αν και Bluetooth εσωτερικά οι οδηγοί τους συνδέονται με καλώδιο για συγχρονισμό. Φέρουν οδηγούς 40 mm που πιάνουν από 4Hz έως 40.000Hz. Η παλλόμενη μεμβράνη τους (θόλος) είναι από υλικό MLF που εξασφαλίζει γραμμική αναπαραγωγή, γρήγορη απόκριση και υψηλή ανάλυση. Διαθέτουν επίσης σύστημα κατά των κραδασμών.


Με πλήρη φόρτιση, και τα δύο ακουστικά Bluetooth παρέχουν έως και 24 ώρες αυτονομία και λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Μια επαναφόρτιση μόλις 15 λεπτών, επιτρέπει έως και δύο ώρες αναπαραγωγή.


Τα ακουστικά αναμένονται στην αγορά το Σεπτέμβριο με το HD610N να κοστίζει 299,99 ευρώ και το HD305B στα 179,99 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...