fbpx
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 23:30

JBL LIVE 650BTNC: EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020

Όταν πρόκειται για ακουστικά ακύρωσης θορύβου, τίποτα δεν «νικά» σε απόδοση και τιμή τα LIVE 650BTNC της JBL. Δεν είναι μόνο ο εκτεταμένος και άριστα ισορροπημένος ήχος τους, αλλά και η τεχνολογία Bluetooth 4.2 χάρη της οποίας μπορούν και αποδίδουν υπέροχα.

Ακόμη και όταν ενεργοποιήσουμε την λειτουργία ακύρωσης θορύβου, η ποιότητα του ήχου τους παραμένει υψηλή, κάτι που σε άλλα ακουστικά ANC δεν ισχύει. Τα LIVE 650BTNC της JBL κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, χρησιμοποιούν προηγμένα υλικά κατασκευής, έχουν στέκα με υφασμάτινη επένδυση και μαξιλαράκια αφρού μνήμης.

Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση της μπαταρίας μπορείτε να απολαύσετε 30 ώρες χρήσης χωρίς ANC ή 20 ώρες με την ακύρωση ενεργοποιημένη. Εάν η μπαταρία τους εξαντληθεί τότε απλά συνδέστε τα με το παρεχόμενο καλώδιο μήκους 120 εκ. και η μουσική συνεχίζεται.

Επιπλέον, αγγίζοντας απαλά την εξωτερική επιφάνεια των ακουστικών μπορείτε να «καλέσετε» τους φωνητικούς βοηθούς Google Assistant ή Amazon Alexa, αλλά και να πραγματοποιήσετε κλήσεις hands-free.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...