fbpx
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 16:01

Chord Cables Epic USB καλώδιο

Ένα νέο ψηφιακό καλώδιο USB για μετατροπείς και streamers με είσοδο τύπου USB-B παρουσίασε η γνωστή Βρετανική εταιρία The Chord Company, που λειτουργεί από το 1984.

Το νέο καλώδιο λέγεται Epic USB, κοστίζει 400 λίρες Αγγλίας και αντλεί την σχεδίαση του από το πρόσφατα παρουσιασμένο κορυφαίο της μοντέλο, το Signature Super Aray USB που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα.

Η εταιρία μας διαβεβαιώνει ότι το Epic ελάχιστα απέχει ως απόδοση από το αρχικό Signature. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στο φλέγον θέμα της θωράκισης και η σχεδίαση είναι υβριδική, με αγωγούς από χαλκό και επικάλυψη από ασήμι, σύσταση που αφορά και τα UK-made βύσματα με την εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και τα καθαρά ωμικά χαρακτηριστικά, που απαντώνται στα ακριβότερα Signature Super ARAY.

To νέο μοντέλο Epic στηρίζεται επίσης στην τεχνική της εταιρίας Tuned ARAY που προάγει την ακρίβεια της μετάδοσης. To χειροποίητο Epic καλύπτεται από εγγύση εφ’όρου ζωής που αφορά αστοχία υλικών ή ανθρώπινο λάθος αλλά όχι τη φυσιολογική φθορά ή τις παρεμβάσεις από μη πιστοποιημένο προσωπικό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cambridge Audio Edge NQ Από Roon μέχρι ChromeCast Miyajima Infinity Mono κεφαλή »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...