fbpx
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 13:44

Chord Huei phono stage αλα Hugo

Σπουδαία νέα για τους βινυλιόφιλους με περιορισμένο budget που εκτιμούν την ησυχία και την ακρίβεια στην αναπαραγωγή!

Το νέο phono stage Huei της Chord Electronics παρουσιάστηκε στο Μόναχο στα πλαίσια των 30 χρόνων της εταιρίας και θα πωλείται στις 990 λίρες UK, βάζοντας φωτιά στην πλέον δημοφιλή κατηγορία του εισαγωγικού high end.

Με μικρό μέγεθος και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής σε σασί από ενιαίο μπλοκ αλουμινίου, έχει τη μορφή του γνωστού DAC Qutest, με φωτιζόμενα μοντέρνα κουμπιά-σφαίρες που «επικοινωνούν» με χρωματικό κώδικα και κεντρικό παράθυρο προς τον εσωτερικό κόσμο της συσκευής.

Δέχεται κεφαλές ΜΜ και MC, αποδίδει έξοδο σε RCA και XLR με αντίσταση πηγής 520Ω και μέγιστη τάση 10Vrms και ελέγχεται από επεξεργαστή εξαιρετικά χαμηλού θορύβου με λειτουργία μνήμης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε phono της Chord.

Ο χρήστης ρυθμίζει τα βασικά με τον επιλογέα MM/MC, επιλέγει ή όχι φίλτρο ramble (24dB/oct@50Ηz) και με τα άλλα δύο πλήκτρα ρυθμίζει με ακρίβεια το κέρδος του κυκλώματος σε επτά βήματα (0dBV-75dBV) και την αντίσταση/χωρητικότητα που βλέπει στην είσοδο η κεφαλή μας (30Ω-47ΚΩ, 50pF-1μF).

Παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο 1,1 nanovolt, ζυγίζει μόλις 770 γραμμάρια και τροφοδοτείται από εξωτερικό psu των 12VDC.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...