fbpx
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 21:59

Denon AVR-X3600H 9.2 καναλιών με IMAX Enhanced

Η Denon ανακοινώνει ένα νέο ενισχυτή AV από την σειρά X, τοv AVR-X3600H. Eίναι 9.2 καναλιών που έρχεται με προεγκατεστημένα τα συστήματα ήχου IMAX Enhanced, Dolby Atmos, DTS:X και DTS Virtual:X. Επιπλέον, ο AVR-X3600H είναι έτοιμος για τη νέα τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα με δωρεάν ενημέρωση firmware.

O Ενισχυτής υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες βίντεο, όπως Dolby Vision, HDR10 και HLG, όπως επίσης κανάλι επιστροφής ήχου ( (Enhanced Audio Return Channel ή eARC) και αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης (Auto Low Latency-Modus ή ALLM) για gaming. Η τιμή του AVR-X3600H που θα είναι διαθέσιμος από τον Αύγουστο του 2019 θα είναι 1.199 ευρώ.

Ακόμη ο AVR-X3600H έχει ενσωματωμένο phono stage MM, HEOS για multiroom, συστήματα ισοστάθμισης Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume και Dynamic EQ, LFC και Sub EQ HT.

Παρέχει ισχύ 180W ανά κανάλι, διαθέτει εννέα κανάλια ενίσχυσης, διαχείριση 11.2 καναλιών ώστε με έναν επιπλέον ενισχυτή 2 καναλιών, μπορεί να υποστηρίζει συστοιχίες ηχείων 7.2.4. Το DAC είναι 32bit της AKM, παίζει ALAC, FLAC και WAV έως 24bit/196ΚHz και DSD (2.8/5.6MHz).

Ο νέος ενισχυτής υποστηρίζει τις τελευταίες μορφές surround ήχου, συμπεριλαμβανομένων των IMAX Enhanced και Dolby Atmos Height Virtualization. Το IMAX Enhanced, που εισήχθη από τις IMAX και DTS το 2018, παρέχει στους χρήστες έναν νέο κόσμο εμβάθυνσης ακρόασης.

Η τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization επεκτείνει τα παραδοσιακά στερεοφωνικά ή surround soundtrack του Dolby Atmos, για να συμπεριλάβει εικονικά ηχεία ύψους, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον ηχεία οροφής ή surround.

Έτσι, αυτή η τεχνολογία δημιουργεί μια εικόνα ήχου πάνω και πέρα από τη θέση του ακροατή σε μια διάταξη ηχείων 7.2, 5.2 ή 2.2. Η τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης firmware.

Kατά τα άλλα έχουμε φωνητικούς βοηθούς, Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, SoundCloud, Tidal και άλλα, όπως και AirPlay 2.


Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση από την Denon.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Philips OLED 804 2019 με P5 Gen 3 IsoTek SMART Delta: Ένα για όλα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...