fbpx
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 17:42

Philips OLED 804 2019 με P5 Gen 3

Η Philips άρχισε να παρουσιάζει τις νέες της τηλεοράσεις για το 2019, μια ροή προϊόντων που θα ολοκληρωθεί στην IFA2019. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η ΟLED 804 που θα κυκλοφορήσει σε 55 και 65 ίντσες και μάλιστα σε αρκετά χαμηλές τιμές για OLED. Η 55 ιντσών ξεκινάει στην αγορά στα 1.999 ευρώ.


Η Philips OLED 804 φοράει το νέο 2019 πάνελ της LG στο οποίο έχει γίνει βελτιστοποίηση των pixels ώστε να καταπολεμηθεί περισσότερο το φαινόμενο burn-in. Έχουν μεγαλώσει ελαφρώς το κόκκινο και το πράσινο pixel και έχουν μικρύνει το μπλε, ώστε η εικόνα να είναι και πιο ομαλή. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας της Philips είναι ο τρίτης γενιάς P5 που ως επιπλέον εφαρμόζει inverse tone mapping, ελέγχει περισσότερο τις λεπτομέρειες και πραγματοποιεί μεγαλύτερη ανάλυση της κίνησης. Επίσης περιορίζει περισσότερο τον θόρυβο και καθαρίζει την εικόνα για υψηλότερη οξύτητα και βελτιωμένο κοντράστ.

Ακόμη το 3ης γενιάς P5 ασχολείται και με το HDR παρουσιάζοντας μια φωτεινή για OLED εικόνα με διακριτές σκιές και διαβαθμίσεις, χωρίς banding στο χρώμα. Συνολικά ο νέος επεξεργαστής είναι 30% πιο αποτελεσματικός από τον προηγούμενης δεύτερης γενιάς P5.

Η τηλεόραση φέρει το γνωστό Ambilight φως στο πίσω μέρος, στηρίζεται σε δύο απλά πόδια που βιδώνουν σε τέσσερις βίδες. To τηλεχειριστήριο έχει δύο όψεις, η μία με τα πλήκτρα επιλογών τηλεόρασης και η άλλη με πληκτρολόγιο για πλοηγήσεις στο ιντερνέτ και στις εφαρμογές.

Από HDR υποστηρίζει Dolby Vision, HDR10, HLG και ΗDR10+. Yπάρχουν δύο Dolby Vision επιλογές: Dolby Vision Dark και Dolby Vision Bright, ακόμη υπάρχει HDR Vivid και HDR Game.

H τηλεόραση προσφέρει καλιμπράρισμα 20 σημείων λευκού ώστε οι απαιτητικοί να την ρυθμίσουν με ακρίβεια.

Το ηχητικό σύστημα είναι Dolby Atmos με 2.1 ηχεία των 50W συνολικά, υπάρχουν δύο τουίτερ με θόλο από μετάξι, δύο μιντρέιντζ με κώνο από χαρτί και ένα γούφερ.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android TV με ενσωματωμένo τo φωνητικό βοηθό Google Assistant.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...