fbpx
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 19:14

1More Stylist True Wireless Ακουστικά

Πολύ δραστήρια είναι η 1More, ένας κατασκευαστής ακουστικών από την Αμερική που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Πρόσφατα παρουσίασε τα Stylist True Wireless που είναι ακουστικά χωρίς καλώδια. Αυτά χρησιμοποιούν οδηγούς με διάφραγμα 7mm από συνθετικό τιτάνιο, έχουν φόρτιση microUSB, προσφέρουν δυνατότητα τάχιστης φόρτισης, Bluetooth aptX της Qualcomm και αντάπτορες για το αυτί από σιλικόνη.

 

Κυκλοφορούν σε τέσσερα χρώματα, ροζ, μαύρο, χρυσό και πράσινο, έχουν DSP για ακύρωσης του θορύβου, μεγάλη κεραία Bluetooth 5.0 για σωστές λήψεις και μπορούν να συνεργαστούν με Siri και OK Google.

H μπαταρία τους είναι για 6,5 ώρες ακρόασης μουσικής με τη στάθμη στο μέσο. Η θήκη τους είναι μικρή και βολική, ενώ φορτίζει σε 85 λεπτά. Τα ακουστικά έχουν ένα πλήκτρο (όχι αφής) για την κλήσεις και τη χρήση τους, το ένα είναι πάντα master, ενώ σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε μόνο το ένα (mono) αυτό γίνεται master.

15 λεπτά φόρτισης χαρίζουν 3 ώρες αναπαραγωγή. Έρχονται με εγκατεστημένα τα μεσαία ear-tips και O-hooks, που είναι για να μην ασφαλίζονται τα ακουστικά στα αυτιά μας. Στην συσκευασία υπάρχουν περισσότερα για να διαλέξουμε ποια ταιριάζουν στα αυτιά μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « IsoAcoustics Delos: Πλατφόρμα πικάπ McIntosh C53 preamp με 16 εισόδους »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...