fbpx
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 13:39

Ηifiman TWS600 True Wireless buds

Άλλος ένας κατασκευαστής ακολουθεί το δόγμα της Apple που «άλλαξε» τον κόσμο των ακουστικών με τα AirPods. Τα ακουστικά χωρίς καλώδια ή True Wireless είναι πια εντελώς της μόδας και όλοι οι κατασκευαστές τρέχουν να παρουσιάσουν κάποιο τέτοιο μοντέλο.

Η Ηifiman γνωστή για τα high-end planar ακουστικά της παρουσίασε τα δικά της buds. Ονομάζονται TWS600 True Wireless που έχουν διάφραγμα ειδικής τοπολογίας με επίστρωση από νανοσωματίδια. Το πηνίο φωνής είναι από εξελιγμένο κράμα όπως και οι ισχυροί μαγνήτες του. Η αυτονομία της μπαταρίας τους είναι 5,5 ώρες, ενώ η θήκη φόρτισης -που λειτουργεί ως power bank- δίδει ακόμη 33 ώρες. Στην συσκευασία των TWS600 θα βρείτε 8 αντάπτορες για να διαλέξετε αυτόν που κάνει για τα αυτιά σας.

Τα ακουστικά αντέχουν ιδρώτα και σκόνη και έχουν πιστοποίηση IPX4. Όπως όλα της κατηγορίας είναι Bluetooth 5.0 για χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και μεγάλη εμβέλεια. Η χρήση του γίνεται με αγγίγματα, υποστηρίζουν φωνητικούς βοηθούς και έχουν ποιτικά μικρόφωνα για τις κλήσεις σας.

Η τιμή τους κοντά στα 200 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...