fbpx
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 15:03

Klipsch T5 true wireless: Κόβει και αυτή τα καλώδια

Η Apple οδηγεί τις εξελίξεις με τα AirPods ακουστικά της, αυτά χωρίς καλώδια. Σήμερα όλοι οι κατασκευαστές ακουστικών παράγουν τα δικά τους μοντέλα που ονομάζονται True Wireless. Ακόμη και η Klipsch παρουσίασε την δική της εκδοχή.

Ονομάζονται T5 True Wireless και είναι μικρά σε μέγεθος και ελαφριά σε βάρος. Έχουν σύστημα True Comfort για άνεση στο αυτί, με αντάπτορες μαλακής σιλικόνης. Τα T5 True Wireless παρέχουν 8 ώρες μπαταρία με μια φόρτιση και άλλες 24 ώρες από την μεταλλική θήκη τους που λειτουργεί ως power bank. Φέρουν τέσσερα Clear Voice Chat (cVc) μικρόφωνα για καθαρές κλήσεις και βασίζονται στο Bluetooth 5.0 που δεν «τραβάει» ελάχιστο ρεύμα ώστε να έχουμε… περίσσευμα μπαταρίας.  Η θήκη τους φορτίζει μέσω USB-C και στην Βόρεια Αμερική κοστίζουν 199$.

Στην ίδια σειρά T5 υπάρχουν ακόμη τα ακουστικά T5 Neckband με 15 ώρες μπαταρία, τα T5 Sport με 10 ώρες μπαταρία και τα T5M με καλώδιο.

Η Klipsch θα υποστηρίξει τα ακουστικά της σειράς T5 με την εφαρμογή Klipsch Connect App για ρυθμίσεις και ισοσταθμίσεις.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...