fbpx
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 21:34

Cambridge Audio AX: Νέα εντελώς προσιτή hi-fi σειρά

H Cambridge Audio παρουσίασε τη νέα εντελώς προσιτή σειρά hi-fi συσκευών, την AX series, που αποτελείται από δύο CD players και δύο ολοκληρωμένους ενισχυτές. Πρόκειται για τα CD player AXC25 και AXC35 και για τους ολοκληρωμένους ενισχυτές AXA25 και AXA35 που θα βρίσκονται στην αγορά από τον Ιούλιο του 2019.

Το AXC25 είναι ένα βασικό CD player, ενώ το AXC35 έχει και ψηφιακή έξοδο για τη σύνδεση εξωτερικού DAC. Kαι τα δύο μοντέλα παίζουν δίσκους CD-R, CD-RW και CD-ROM με αρχεία MP3 και WMA.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής AXA25 παραδίδει ισχύ 25W, έχει τέσσερις εισόδους γραμμής μια για εγγραφές και μια θύρα USB των 5V 500mA για την φόρτιση συσκευών, αλλά και Bluetooth. Eπίσης φέρει στην πρόσοψη υποδοχή mini jack 3,5mm για τη σύνδεση εξωτερικής πηγής ήχου.

Ο μεγαλύτερος AXA35 έχει ισχύ 35W, αλλά και επιπλέον σε σχέση με τον ΑΧΑ25 τηλεχειριστήριο, οθόνη με λευκές ενδείξεις, phono stage ΜΜ και υποδοχή ακουστικών κανονικού jack.

Επιπλέον η ΑΧ σειρά περιλαμβάνει και δύο στερεοφωνικούς ραδιοενισχυτές, τον μικρό AXR85. Με ισχύ 85W ώστε να οδηγεί δύο ζώνες (ή δύο ζεύγη ηχείων) και έχει τρεις εισόδους γραμμής, phono stage, έξοδο εγγραφής, έξοδο subwoofer και μια mini jack είσοδο στην πρόσοψη όπως και υποδοχή για 6,3mm ακουστικά. Ως ραδιοενισχυτής που είναι διαθέτει ραδιόφωνο FM/AM αλλά και Bluetooth.

 

Ο μεγάλος ραδιοενισχυτής είναι ο AXR100 με τον ίδιο εξοπλισμό που έχει ο AXR85, έχοντας ως επιπλέον 100W ισχύ αλλά και δύο οπτικές και μια ομοαξονική ψηφιακές εισόδους.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...