fbpx
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 22:42

Wavemotion εκδήλωση για τις Cambridge και Q Acoustics

H Wavemotion, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε μια εκδήλωση -παρουσίαση και ακρόαση- προς τιμή των Cambridge και Q Acoustics, που ανέλαβε πρόσφατα την διανομή τους στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Life Gallery Athens. Ένα σπάνιο audiophile γεγονός αφού τέτοιες εκδηλώσεις έχουν χρόνια να πραγματοποιηθούν στην χώρα μας. H Wavemotion προσκάλεσε τον ελληνικό tech Tύπο και στους Συνεργάτες του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.

Την παρουσίαση άνοιξε ο κ. Νικόλαος Τζιραλής, CEO της WaveMotion, κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία και την εξέλιξη της WaveMotion στον χώρο του ήχου, ενώ ο κ. Tony Stott, εκπρόσωπος της Cambridge Audio, ανέλαβε να παρουσιάσει την γνωστή Βρετανική εταιρεία.

Στο χώρο υπήρχαν για ακρόαση 3 διαφορετικά συστήματα όλα με ηλεκτρονικά της Cambridge και με ηχεία της Q Acoustics.  To μεγάλο σύστημα είχε την νέα σειρά Edge με το πικάπ Alva TT, το μεσαίο σύστημα βασίζονταν στην σειρά CX της και το μικρότερο στην νέα σειρά AXΑ της Cambridge. Ως ηχεία υπήρχαν τα μοντέλα Concept 500, Concept 40 και Q3050i της Q Acoustics.

Η όλη εκδήλωση ήταν άκρως πετυχημένη με φανταστική οργάνωση και πετυχημένη επιλογή χώρου.  Η χαρά των κατασκευαστών ήταν απερίγραπτη, αφού δεν είναι λίγο να αναλαμβάνει τα προϊόντα σου η  Wavemotion σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως είναι η ελληνική.

Σημαντικό: Σύντομα η Wavemotion θα τρέξει διαγωνισμό με τον τίτλο: «Αγοράστε προϊόντα Cambridge Audio και κέρδισε εισιτήρια για τη συναυλία του Ozzy Osbourne και ένα διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο».

Αναμένουμε…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...