fbpx
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 15:25

Bose 700: Νέα noise cancelling ακουστικά

Η Bose παρουσίασε τα νέα της ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. Πρόκειται για τα Noise Cancelling Headphones 700 που πάνε ένα βήμα πιο μπροστά από τα γνωστά μας QuietComfort. Τα νέα ακουστικά 700 απομονώνουν την φωνή του χρήστη τους κατά 360 μοίρες από το θόρυβο του περιβάλλοντος.  Τα 700 υποστηρίζει όλους τους φωνητικούς βοηθούς όπως Siri για iOS, Google Assistant και Amazon Alexa.

Μαζί με τα 700 θα κυκλοφορήσουν και τα true wireless in-ear ακουστικά Bose Earbuds 500, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσουν και μεγαλύτερα Noise Cancelling Earbuds 700.

Τα 700 θα είναι διαθέσιμα τέλη του μήνα στα 400 ευρώ.

Υπάρχουν έξι μικρόφωνα στα ακουστικά για σημαντική ακύρωση του θορύβου, δύο από αυτά τα μικρόφωνα σε συνδυασμό με άλλα δύο λειτουργούν ώστε να συλλαμβάνουν με υψηλή ποιότητα την φωνή μας, τόσο για τις κλήσεις όσο και για τους φωνητικούς βοηθούς. Υπάρχουν υποβοηθήματα που κρατούν καθαρή την φωνή μας από τους εξωτερικούς ήχους, τα οποία λειτουργούν και προσαρμόζονται καθώς κινούμε το κεφάλι μας.

 Η μπαταρία του είναι για είκοσι ώρες, υπάρχουν τρία πλήκτρα για να επιλέξουμε επίπεδο ακύρωσης θορύβου αλλά και το on/off. H εφαρμογή Bose Music app επιτρέπει ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις firmware. Τα ακουστικά διπλώνουν και γίνονται εντελώς φλατ για να τα μεταφέρουμε εύκολα και θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο και ασημί φινίρισμα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...