fbpx
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:51

Ηisense Laser TV H80SLA: Άφιξη

H Ηisense δεν κατασκευάζει μόνο τηλεοράσεις, κατασκευάζει και προβολείς. Μάλιστα τους ονομάζει Laser TV αφού εμπεριέχουν τηλεοπτικούς δέκτες και smart TV πλατφόρμα.

Στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα, το H80SLA και το H100LDA, το ένα για 80 και το άλλο για 100 ίντσες. Να πούμε ότι οι προβολείς αυτοί έρχονται με τις οθόνες τους.

Πρόκειται για προβολείς τεχνολογίας DLP και ανάλυσης UHD με τον φακό τους τοποθετημένο έτσι για κοντινή σκόπευση. Δηλαδή, από μικρή απόσταση μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλη εικόνα.

Ο Ηisense Laser TV H80SLA έχει ενσωματωμένο σύστημα ήχου, Vidaa U έξυπνη πλατφόρμα και δύο τηλεοπτικούς δέκτες, έχοντας συμβατότητα με HbbTV. Ένας για τα επίγεια και ένας για τα δορυφορικά κανάλια. Από εξοπλισμό φέρει ότι και οι τηλεοράσεις, τέσσερις θύρες HDMI, USB media player (o ένας με USB 3.0) και τηλεχειριστήριο με πλήκτρα για Netflix και YouTube. Ακόμη και Web browser έχει.

Η Laser TV είναι εύκολη στην τοποθέτηση, αλλά και στην μεταφορά της. Κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ, έχει μια δέσμη λέιζερ, πραγματοποιεί UHD upscaling, έχει φωτεινότητα 1700 Lumens και κάλυψη 84% του DCI-P3.

Kατά τα άλλα είναι HDR10 και HLG, ηχητικά έχει ισχύ 2x15W, φέρει Bluetooth και εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Είναι ένας προβολέας με δυνατότητες και εξοπλισμό τηλεόρασης. Θέλει σκοτεινό δωμάτιο για να αποδώσει και μπορούμε να βλέπουμε την οθόνη του… από πολύ κοντά.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...