fbpx
Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 18:19

Pro-Ject Pre Box RS2 Digital: Mεγάλο DAC Pro-Ject

Ο Αυστριακός ποτέ δεν ησυχάζει. Ενώ ετοιμάζεται να επαναφέρει την θρυλική Τάξη Α της Musical Fidelity, ανακοινώνει τώρα το μεγαλύτερο DAC που κατασκεύασε ποτέ η Pro-Ject.


O λόγος για το Pre Box RS2 Digital που βασίζεται σε Sabre τσιπσετ και έρχεται για να γίνει σύστημα με το CD transport που ακούει στο όνομα CD Box RS2 T.

Ο νέος μετατροπέας Pre Box RS2 Digital έχει το ίδιο μέγεθος με το CD transport όπως και την ίδια μεγάλη οθόνη στην πρόσοψη. Η συσκευή εκτός από μετατροπέας είναι ένας εξαιρετικός προενισχυτής, ένα USB DAC και ένας ενισχυτής ακουστικών. Το σασί του είναι από αλουμίνιο, το τροφοδοτικό του είναι εξωτερικό, φέρει αποκωδικοποιητή MQA και είναι Roon ready.

Το σημαντικό όμως είναι ότι φέρει θύρα HDMI για την υποδοχή σήματος I2S, κάτι που παραδίδει το CD transport CD Box RS2 T. Eπίσης έχει XLR αναλογικές εισόδους και εξόδους, όπως και οπτικές και ομοαξονικές εισόδους.

Το Pre Box RS2 Digital φέρει δύο στάδια εξόδου, ένα τρανζιστοράτο και ένα λαμπάτο για να διαλέγουμε με ένα διακόπτη, όποιο θέλουμε.


Έρχεται με τηλεχειριστήριο και κοστίζει κοντά στα 2.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...