fbpx
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 14:50

Pro-Ject CD Box RS2 T: CD is back από την Project

Μετά τα πικάπ, όπου αδιαμφισβήτητα είναι η βασίλισσα της αγοράς, η Pro-Ject ξανανοίγει την κόκκινη βίβλο. Θέλει να πράξει το ίδιο και στον κόσμο των CD transport, γιατί όλοι λίγο-πολύ έχουμε ένα DAC στο σπίτι.

Το νέο Pro-Ject CD Box RS2 T είναι ένα CD transport που η Pro-Ject το σχεδιάζει εδώ και χρόνια και όπως λέει η ίδια: «Την ώρα που όλη η βιομηχανία στρέφεται προς τα streamers, εμείς πάει στα CD.». Με το νέο CD Box RS2 T η Pro-Ject θέλει να ξεθάψουμε τα CD μας και να τα ακούσουμε όπως πρέπει πάλι…

Η εταιρία για να σχεδιάσει το Pro-Ject CD Box RS2 T δεν χρησιμοποίησε ούτε DVD ούτε PC drives που κάνει ο ανταγωνισμός, αλλά συνεργάστηκε με την StreamUnlimited όπου διαθέτει πλήθος drives της Philips. Μάλιστα το CD Box RS2 T χρησιμοποιεί τον μηχανισμό CD Pro 8 drive για καθαρή bit perfect ανάγνωση των CD.

H Pro-Ject κατασκεύασε καινούρια σασί για τον οδηγό δίσκου, όπως και μηχανισμούς υποστήριξης και χρησιμοποιεί την σερβοπλακέτα CD-84.  Η συσκευή που δημιούργησε είναι έχει έξοδο Ι2S + Master Clock μέσω HDMI.

Στην πρόσοψη υπάρχει LCD οθόνη, υπάρχει μαγνητικό clamp, το σασί είναι από αλουμίνιο και τηλεχειριστήριο. Tο βάρος του transport φθάνει τα τρία κιλά και δέχεται εξωτερικό τροφοδοτικό.

Η τιμή του είναι στα 2.499 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG OLED ΤV 2019: Τεχνολογίες και τιμές Hisense VIDAA U3.0 AI Smart TV OS »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...