fbpx
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:01

Pro-Ject Audio X2 το νέο μέλος των «Χ» πικάπ

Το νέο πικάπ της Pro-Ject στοχεύει στο λεγόμενο entry level high-end, αποτελώντας στην ουσία ένα Χ1 που έχει «μεγαλώσει» σχεδόν κατά 50%, με το πλάτος του να φθάνει τα 46 εκ.

Η κλασική σχεδίαση με το ορθογώνιο σασί, που έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα (ξύλο, μαύρη λάκα, μαύρο και λευκό σατινέ), το ακρυλικό πλατό με το συνθετικό υποπλατό και ο ηλεκτρονικός έλεγχος των στροφών μέσω του Speed Box αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Ο δε βραχίονας είναι των ίδιων προδιαγραφών με του Χ1 αλλά μακρύτερος, στις 9 ίντσες (αντί για 8,6) και ενεργούς μάζας 13,5 γρ. (αντί για 10 γρ.) και κατασκευάζεται από συνδυασμό αλουμινίου και ανθρακονημάτων, με ενιαίο κέλυφος.

Το Χ2 διαθέτει ένα παχύ σασί 50 χλστ. από MDF και ακρυλικό πλατό 30 χλστ. ύψους και βάρους 2 κιλών, με τη συνολική μάζα του πικάπ να φθάνει τα 10 κιλά.

Η στήριξη γίνεται από τρία ρυθμιζόμενα πόδια, κατασκευασμένα από αλουμίνιο και πολυμερές.

Το νέο Χ2 εξοπλίζεται προαιρετικά με την κεφαλή Pick It 2M Silver, η οποία είναι κινητού μαγνήτη με ασημένια πηνία και συνοδεύεται από καλώδιο διασύνδεσης και καπάκι για τη σκόνη.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...